22.9 C
Pýrgos
Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Ελπίζουμε το Νοσοκομείο Αμαλιάδας να μην έχει την τύχη της Μακεδονίας! (βίντεο)

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο κτίριο της βιβλιοθήκης στην Αμαλιάδα, ευρεία Σύσκεψη από φορείς δημάρχους ,βουλευτές και απλό κόσμο ,για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με τη λειτουργία του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Είκοσι περίπου Αστυνομικοί έδωσαν το Παρών για να φυλάξουν τους Δημοκράτες Ηλείους Βουλευτές του Σύριζα από το υποτιθέμενο Λιντσάρισμα.

Από νωρίς έπιασαν τις καρέκλες υποψήφιοι για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αφού αυτός ήταν ο σκοπός τους ,να φωτογραφηθούν , με αποτέλεσμα να κάτσουν όρθιοι οι σοβαροί εμπλεκόμενοι φορείς και δημοτικοί σύμβουλοι. (Δείτε στο παρακάτω βίντεο).

Πολλοί ήταν αυτοί που σιώπησαν σε αυτήν τη Σύσκεψη για πολιτικό κομματικό τους συμφέρον.

Άλλοι ήρθαν «απλώς» να παρακολουθήσουν.

Κάποιοι που δεν το περιμέναμε έκαναν καταγγελίες, οπως ότι στο νοσοκομείο του Πύργου «στοιβάζουν» αρρώστους με καρδιακά προβλήματα μαζί με αυτούς που έχουν γρίπη, για να μην χρησιμοποιηθεί το νοσοκομείο Αμαλιάδας και έτσι να το υποβαθμίσουν για να κλείσει.(Ίσως αυτό να πρέπει να ερευνηθεί  από την εισαγγελία).

Η καταγγελία ήταν επώνυμη από τον πρόεδρο των φαρμακοποιών Ηλείας.

Ένας άλλος πρώην διοικητικός του νοσοκομείου κατήγγειλα ότι από την 6η ΥΠΕ και από τα πιο πάνω κλιμάκια έχει βγει απόφαση ,«με τρόπο» που αυτοί ξέρουν, να κλείσουν το νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Οι βουλευτές της Ηλείας του Κυβερνών κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ  ,στον πρόλογο τους  απευθύνθηκαν σε όλους και είπαν ότι η χώρα έχει πτωχεύσει και τα αποτελέσματα αυτά ήταν αναμενόμενα ,αλλά δεν φταίνε αυτοί γιατί κάποιοι άλλοι πτώχευσαν τη χώρα.(Η γνωστή καραμέλα)

Αυτή ήταν η βασική  απάντηση τον βουλευτών της Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ ,που σίγουρα έχουν σοβαρή ευθύνη που αφήνουν τους διευθυντές της Ηλείας και την 6η ΥΠΕ, να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη, της Ηλείας και να θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Είπαν όμως ότι έχουν μία σοβαρή Σύσκεψη την Τρίτη με τους υπευθύνους ,για αυτό το θέμα στο Υπουργείο Υγείας και θα παρευρεθούν οι τρεις βουλευτές στη Σύσκεψη για να θέσουν αυτό το σοβαρό πρόβλημα .

Θα προσπαθήσουν να φέρουν αποτέλεσμα σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα ,είπαν.

Στην ευρεία Σύσκεψη αυτή του Σαββάτου παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος των εργαζομένων μαζί με την αντιπρόεδρο του νοσοκομείου Αμαλιάδας….Παρακαλούμε Να ερωτηθούν σε ποια πολιτική παράταξη ανήκουν και ποιος του «έσπρωξε» να αναλάβουν το Δ.Σ.

Από το ρεπορτάζ που κάνουμε πολλά χρόνια για το νοσοκομείο Αμαλιάδας και συνεχίσαμε και το τελευταίο καιρό διαπιστώσαμε ότι αυτό το προεδρείο δεν μπόρεσε να «τραβήξει τα αυτιά» στους  υπευθύνους που διοικούν το νοσοκομείο και τα νοσοκομεία της Ηλείας γιατί λόγω των πολιτικών τους προτιμήσεων τους πήγαιναν «με το γάντι».

Στο Ilia.news είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα και όταν τους θέσαμε αυτές μας τις απόψεις: ότι προσέξτε να  εκπροσωπήσετε  σωστά τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και να μην βάλετε μπροστά τη πολιτική ταμπέλα, εισπράξαμε την επόμενη μέρα τον αποκλεισμό μας από τις εκδηλώσεις του νοσοκομείου, τις συσκέψεις και ακόμα και από την πίτα που έκοψαν οι εργαζόμενοι.

Ενώ καλούσαν όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν καλούσαν το Ilia.news γιατί τους «χάλαγε» μάλλον τα σχέδια ;

Το Σάββατο το απόγευμα όμως όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το προεδρείο των εργαζομένων εμφανίστηκε μαχητής στην πρώτη γραμμή, σαν να μην ήξερε τίποτα, σαν να μην είχε καταλάβει ποτέ τι διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη της πόλης , εμφανίστηκαν σαν να το κατάλαβαν τώρα και να μην ήξεραν τόσο καιρό τι σχεδίαζαν οι διοικητές τους και οι παραπάνω από αυτούς, για το μέλλον του νοσοκομείου…

Στην Σύσκεψη είδαμε τον πρώην Δήμαρχο κύριο Κράλλη να επικροτεί τους Συριζέους Βουλευτές σε αυτά που λέγαν γιατί μάλλον προσδοκά τη στήριξη-χρίσμα από αυτούς για τις δημοτικές εκλογές και έβαλε πρώτη προτεραιότητα το δικό του όφελος και όχι το καλό της πόλης .

Είδαμε και ακούσαμε τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη να μας λέει ότι άμα ήταν αυτός δήμαρχος δεν θα έκλεινε το νοσοκομείο.

‘Όμως δεν πρέπει να ξεχνά ότι ειναι «η καρδιά» του νοσοκομείου ,γιατί είναι καθημερινά εκεί και θα έπρεπε να προλάβει τις εξελίξεις και να οργανώσει αντιδράσεις για το πρόβλημα.

Να κάνει και αυτός ενέργειες σαν πρώην Δήμαρχος για να μη φτάσει στο νοσοκομείο σε αυτήν την κατάσταση και όχι να το χρησιμοποιεί σε αυτή τη Σύσκεψη για δικούς του πολιτικούς λόγους.

Στη Σύσκεψη, φάνηκε ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και να ζητά από τους βουλευτές ,από τον Υπουργό,και από τη διοίκηση του νοσοκομείου να βρεθεί άμεση λύση, αφού αυτός έχει εξαντλήσει από την πλευρά του όλα τα περιθώρια των πράξεων του.

Στην ευρεία Σύσκεψη ήταν παρών και ο κύριος Γιάννης Χουζούρης,  Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας με αποκλειστική αρμοδιότητα τη Νοσηλευτική μονάδα – Κ.Υ. Κρεστένων ,όπου έδωσε πολλές απαντήσεις και φάνηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει να λειτουργήσει σωστά το νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ Λέντζας και ο κύριος Διαμαντόπουλος δεν έδωσαν το παρών, δεν τίμησαν την ευρεία Σύσκεψη,  ενώ αυτοί ήταν οι βασικοί «Απολογητές» της κατάστασης αυτής που έχει επέλθει το νοσοκομείο Αμαλιάδας .Προτίμησαν να παρευρεθούν σε πρωτοχρονιάτικες πίτες .

Το αποτέλεσμα αυτής της σύσκεψης δεν φάνηκε πολύ ενθαρρυντικό, αλλά σίγουρα θορυβήθηκαν κάποιοι.

Περιμένουμε από την Σύσκεψη που θα κάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τους αρμόδιους του υπουργείου και με τις ενέργειες των διοικητών του νομού Ηλείας, μετά τη «μεταφορά της κατάστασης» από τον κύριο Χουζούρη, να μεριμνήσουν για να διορθωθεί η κατάσταση στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Αναμονή όλων, για τις εξελίξεις…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα