ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Εμείς και εμείς στην «κηδεία» της Ηλείας – Καμία παραίτηση… (βίντεο)


Κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. Πύργου και Ήλιδας το επόμενο βήμα του ανένδοτου αγώνα!

Στην Αμαλιάδα το επόμενο βήμα για την αποκατάσταση της αδικίας της «αρπαγής» των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Ηλείας, με κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων Πύργου και Ήλιδας (Τετάρτη ή Πέμπτη) στο συνεδριακό κέντρο της πόλης προκειμένου, μετά τη χθεσινή, πρώτη κινητοποίηση, στο πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, να καταρτιστεί το πλήρες διεκδικητικό πλαίσιο.

Στην πρώτη κινητοποίηση στο πάρκο Ξυστρή (από το οποίο απουσίαζαν οι… απλοί δημότες, οι οποίοι προφανώς προτίμησαν να την παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο), είδαμε (επιτέλους) τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη να αγκαλιάζονται (άσχετα αν στις τοποθετήσεις τους δεν μπόρεσαν να χαλιναγωγήσουν τα ΕΓΩ τους). Τουλάχιστον έδειξαν τον δρόμο για έναν κοινό αγώνα!

Στη συγκέντρωση (δείτε στο βίντεο) τοποθετήθηκαν ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Διονύσιος Καλαματιανός (με την παρουσία των μελών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να «πρωταγωνιστούν» μέσα και έξω από τον χώρο), ο πρώην δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης κ. Δημήτρης Κράλλης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Κώστας Νικολούτσος, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, οι αντιδήμαρχοι Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας Κρεστένων κ.κ. Δήμητρα Σκαλτσά και Αναστάσιος Καρνάρος, ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Κουτσούκος, ο Γραμματέας και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Παναγιώτης Φλεβοτόμος και Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, ο πολιτευτής Θεόδωρος Βλαγκούλης, η φοιτήτρια του Τμήματος Γεωπονίας Αμαλιάδας κα Μαρία Κατούφα, οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Αμαλιάδας και Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος Θεοδόσης και Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Νίκος Σιαψάλης, ο πρόεδρος του  Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας κ. Ηλίας Γιαννικούλης, το μέλος του Σωματείου Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας κ. Παντελής Παπαπαναγιώτου και ο  Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου.