ΗΛΕΙΑ

Εμπιστοσύνη, αναγνώριση, συμπόρευση με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο!


ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ!

Εμπιστοσύνη, αναγνώριση, συμπόρευση με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο!

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΝΤΥΠΑ!

«Οραματιζόμενος μια καλύτερη Ηλεία δεν θα μπορούσα να φανταστώ πραγματικά πιο κατάλληλο άνθρωπο από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για να βάλει τον θεμέλιο λίθο με την εκλογή του ως Δήμαρχος Ήλιδας…».

Πρόκειται για μια συγκινητική και αποφαστιστική δήλωση που κάνει, ο τομεάρχης των ΕΛΤΑ Αττικής Αθανάσιος Αντύπας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον υποψήφιο Δήμαρχο, εξάροντας την αδιάκοπη προσπάθεια ανάδειξης προβλημάτων και την πρόταση ή την παρέμβαση για λύσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Η αγάπη και η θέληση του κ. Αντύπα να υπάρξει κάτι ουσιαστικό και καλό στον Δήμο Ήλιδας τον έφερε πιο κοντά στον Δημήτρη με τον οποίο μετά και από επιθυμία του τελευταίου έχει μια εξαιρετική συνεργασία και αμοιβαία εκτίμηση. Ειδικότερα σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο η γνωριμία μας μπορεί αν είναι σχετικά πρόσφατη όμως σίγουρα τέθηκαν ακαριαία τα θεμέλια για την οικοδόμηση μιας γερής φιλίας που θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου καθώς ο αμοιβαίος σεβασμός και η εκτίμηση είναι αδιαμφισβήτητα κεκτημένα από το πρώτο λεπτό.

Η γνωριμία με τον Δημήτρη βασίστηκε στη δική μου πρωτοβουλία να έρθω σε επαφή μαζί του, έχοντας ενημερωθεί για τον ίδιο και τις δράσεις του, έχοντας συνομιλήσει με πολλούς φίλους μόνιμους κατοίκους του Δήμου Ήλιδας και φυσικά έχοντας παρακολουθήσει επί μακρόν πολύ στενά όλες του τις παρεμβάσεις στα ΜΜΕ σχετικά με τον Δήμο Ήλιδας, που θεωρώ κι εγώ τόπο δικό μου, τόπο αγαπημένο, τόπο που νοιάζομαι ειλικρινά και θέλω το καλύτερο γι’ αυτόν.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω τη δυσκολία των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, λόγω και της δικής μου ενασχόλησης με τα κοινά σε όλα τα επίπεδα, στην Αθήνα συμμετέχοντας επίσης σε αρκετές από τις κινητοποιήσεις για τα φλέγοντα θέματα της Ηλείας.

Εκείνο που με παρακίνησε να ζητήσω από τον Δημήτρη να τον γνωρίσω προσωπικά είναι η επί σειρά ετών επίμονη και αδιάκοπη προσπάθειά του να αναδείξει προβλήματα κι ελλείψεις του Δήμου Ήλιδας, να προτείνει λύσεις, να συνδράμει έμπρακτα σε οτιδήποτε του ζητηθεί για τον Δήμο και κυρίως για τους συμπολίτες του, όλους αδιακρίτως, αλλά και η μαχητικότητά του και η δυναμική προσωπικότητά του.

Παρακολουθώ με πολλή προσοχή τις καίριες και πάντα εύστοχες και πλήρως τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του στον Τύπο και αισθάνομαι ότι τα λόγια του με εκφράζουν απόλυτα. Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις μας και συζητήσεις μας επάνω στα ζητήματα του Δήμου, επιβεβαίωσαν απόλυτα το ένστικτό μου.

Θεωρώ ότι ο Δήμος Ήλιδας δεν έχει καταφέρει έως σήμερα να αξιοποιήσει τις  πολύπλευρες δυνατότητές του και να τύχει της ανάλογης ποιότητας ζωής και ανάπτυξης που του αναλογεί και σε αυτό αδιαμφισβήτητα έχουν παίξει ρόλο διαχρονικά οι επιλογές, οι αποφάσεις και οι προτεραιότητες των εκάστοτε προσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οραματιζόμενος μια καλύτερη Ηλεία δεν θα μπορούσα να φανταστώ πραγματικά καταλληλότερο άνθρωπο από τον Δημήτρη για να βάλει τον θεμέλιο λίθο με την εκλογή του ως Δήμαρχος Ήλιδας.

Γι’ αυτό λοιπόν επειδή κρίνω τον ανθρώπινο παράγοντα της διοίκησης ως τον πλέον καθοριστικό παράγοντα για την εκκίνηση μιας νέας εποχής για τον Δήμο Ήλιδας, αισθάνομαι την ανάγκη να χαιρετίσω δημοσίως την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για τη δημαρχία του δήμου Ήλιδας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και δηλώνω έμπρακτα παρών δίπλα του σε οτιδήποτε μπορώ να συνεισφέρω.

Ο Δήμος Ήλιδας χρειάζεται ένα πρόσωπο τόσο δυναμικό, με ιδέες και όραμα δημιουργίας όπως ο Δημήτρης για να αποτινάξει άμεσα τη στασιμότητα που τόσα χρόνια τον κρατάει πίσω και του στερεί όσα του αξίζουν.

 

Ποιος είναι…

Ο κ. Αθανάσιος Αντύπας είναι Τομεάρχης των ΕΛΤΑ Αττικής, έχοντας διανύσει μια σπουδαία επαγγελματική πορεία κι έχοντας κερδίσει επάξια την αναγνώριση και τον σεβασμό στον χώρο εργασίας του, αποτελεί σήμερα ένα πολύτιμο στέλεχος των ΕΛΤΑ σε καίριο πόστο.

Αγαπά τον Δήμο Ήλιδας αλλά και όλη την Ηλεία, από την οποία κατάγεται η σύζυγός του και που ζουν μεγάλα χρονικά διαστήματα μαζί με την κόρη τους, κι ας μην είναι τόπος καταγωγής του ίδιου. Τον αισθάνεται ως δεύτερο τόπο καταγωγής του, τον επισκέπτεται πολύ συχνά, έχει χτίσει πάμπολλες φιλίες ετών με ντόπιους, διατηρεί επαφές με φορείς και παράγοντες του τόπου ενώ πολλές είναι και οι φορές που έμπρακτα έχιε δώσει την πολύτιμη βοήθειά του όταν του ζητήθηκε για επαγγελματικούς και όχι μόνο σκοπούς.

Ο κ. Αντύπας ενημερώνεται καθημερινά, παρακολουθεί στενά τα της Ηλείας αλλά και του Δήμου Ήλιδας, αγωνιά, προβληματίζεται για τα κακώς κείμενα και οραματίζεται έναν Δήμο με προοπτικές, με ευημερία, με πρόοδο και γι’ αυτό δεν διστάζει να πάρει θέση δημοσίως προβαίνοντας στην παραπάνω δημόσια επιστολή.