ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως

  • 26
    Shares

Ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως προέκυψε τις τελευταίες ώρες, ενδιαφέρον το οποίο εκφράστηκε και στη χθεσινή Γενική Συνέλευση, στην οποία παρέστησαν αρκετά μέλη. Ενώπιον όλων, εμφανίστηκε ως αντιπρόσωπος ανθρώπου ο οποίος θέλει να ηγηθεί. Όπως αναφέρουν στη Ζαχάρω, ο αντιπρόσωπος αυτός είναι ο Γιώργος Καριώρης, γνωστός στο ηλειακό ποδόσφαιρο, βετεράνος ποδοσφαιριστής και παράγοντας από τη Ζαχάρω, ο οποίος έχει διατελέσει και μέλος της ΕΠΣ Ηλείας.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, ζητήθηκε η παραίτηση του Δ.Σ. του Ολυμπιακού, όπως προβλέπεται εξάλλου από το καταστατικό. Ήδη το Δ.Σ. ετοιμάζεται να δώσει τις παραιτήσεις και να προχωρήσουμε σε εκλογή νέας διοίκησης.

Ο μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Σπηλιόπουλος, σε δηλώσεις του, ανέφερε: «Ό,τι και να γίνει, εγώ θα βρίσκομαι κοντά στην ομάδα. Ελπίζουμε ότι το ενδιαφέρον αυτό, όπως μας το περιέγραψαν, θα βοηθήσει την ομάδα να οδηγηθεί στο αύριο. Όλη η Ζαχάρω θα βοηθήσει αν προκύψει κάτι καλό. Είμαι βέβαιος ότι και ο Γιώργος (σ.σ. Μπάδας), θα βοηθήσει και αυτός».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 26
    Shares