Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.1 C
Pýrgos

Ενίσχυση με Υγειονομικά Υλικά της Δομής Προσωρινής Υποδοχής στον Πύργο

spot_img

Στα πλαίσια της ενίσχυσης της υγειονομικής κάλυψης των φιλοξενουμένων (προσφύγων και αιτούντων άσυλο) στην Δομή Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή Ανιθαγενών Πύργου, μετά από προσωπικές ενέργειες της Βουλευτού Ηλείας της Ν.Δ. κ. Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, εξοπλίστηκε το ιατρείο που λειτουργεί στον χώρο της Δομής, με ιατρικά όργανα και λοιπά υλικά από το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων, που δεν χρησιμοποιούνταν και βρίσκονταν στις αποθήκες του Νοσοκομείου και με αναλώσιμα υλικά και φάρμακα από δωρεά του κ. Ανδρέα Παπαδάκου, προέδρου του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας και Αναπληρωτή Δημάρχου του Δ. Ήλιδας.

Το Ιατρείο θα μπορεί να παρέχει πλέον μία σειρά από γρήγορες και άμεσες υγειονομικές υπηρεσίες, αφενός για την αποτελεσματικότερη διαχείριση περιστατικών στη δομή, αφετέρου για να μην μεταφέρονται απλά περιστατικά σε άλλες υγειονομικές δομές, όπως στα Νοσοκομεία της περιοχής.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα