Ενενήντα οικογένειες επανασυνέδεσαν το ρεύμα τους στο Δήμου Ήλιδας

spot_img

Προτεινόμενα

«Ενενήντα οικογένειες επανασυνέδεσαν το ρεύμα τους, χάρη στις ενέργειες της Επιτροπής Επανασύνδεσης Ηλεκτρικού Ρεύματος Δήμου Ήλιδας»

Τις 120 έφτασαν οι περιπτώσεις οικογενειών που ήταν σε διακοπή ρεύματος λόγω οφειλής κι αδυναμία πληρωμής και εξετάστηκαν από την  Επιτροπή Επανασύνδεσης Ηλεκτρικού Ρεύματος Δήμου Ήλιδας.

Από αυτές τις περιπτώσεις, εγκρίθηκαν οι 90 και αφορούν σε οικογένειες που ανταποκρίνονταν στις προϋποθέσεις του Νόμου και αμέσως επανασυνδέθηκαν, ενώ οι 30 απορρίφθηκαν λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων που ήταν προαπαιτούμενα από τον Νόμο.

Ειδικότερα, στον Δήμο Ήλιδας συστάθηκε η εν λόγω επιτροπή εξέτασης δικαιούχων επανασύνδεσης ρεύματος, βάσει του Ν.4508/2017, άρθρο 36, έπειτα από την ΚΥΑ του ΥΠΕΝ 7408/1228, της 08-02-18.

Ο Δήμος άμεσα εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες που του δίνει ο νέος Νόμος, σύστησε την επιτροπή με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ως μέλη τοποθέτησε για το αδιάβλητο της διαδικασίας την αντιδήμαρχο Οικονομικών κα Σταυρούλα Γκουβίτσα, την κα Αλεξάνδρα Στεφανοπούλου ως εκπρόσωπο της ΔΕΗ και την κα Διονυσία Καραμπέτσου – Φωτοπούλου εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ.

Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής, έγινε στις 21/5/2018 και ακολούθησαν 9 ακόμα συνεδριάσεις μέχρι και σήμερα, με την πιο πρόσφατη να πραγματοποιείται στις 27/3/2019.

Η εν λόγω επιτροπή αναμένεται να συνεχίσει το έργο της και το επόμενο διάστημα έπειτα από παράταση που πήρε, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει και πριν τις εορτές του Πάσχα.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρον ότι αναμένεται και νέα παράταση της ΚΥΑ, λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε διακοπή ρεύματος και πέραν της 31ης Οκτωβρίου 2018, που έχει εκδοθεί η τελευταία ΚΥΑ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα