ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο


Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το τελευταίο επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Γ.Γ.Π.Π., που αναφέρεται από τις 24-11-2019 έως και 26-11-2019, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα πλήξουν την Π.Ε. Ηλείας, έχουν ενημερωθεί οι εμπλεκόμενοι φορείς Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας τηλεφωνικώς από τις 19:00μμ την 23η -11-2019, να είναι σε αυξημένη ετοιμότητα για άμεση επέμβαση αν απαιτηθεί και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα με βάση τον σχεδιασμό τους.

Μετά την απόφαση του Σ.Ο.Π.Π. της Π.Ε. Ηλείας, παρακαλούνται οι κάτοικοι των παρόχθιων περιοχών καθώς και κτηνοτρόφοι, αγρότες, μελισσοκόμοι κ.λπ., να απομακρυνθούν τόσο οι ίδιοι με τις οικογένειες τους καθώς και να απομακρύνουν ζώα εφόδια κ.λπ. σε ασφαλή σημεία.

Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις από ώρα 23:00 μμ σήμερα 24-11-2019 έως και τις απογευματινές ώρες αύριο στις 25-11-2019, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ενημερώνονται ανά τακτά διαστήματα από τους αρμόδιους για την εξέλιξη των φαινομένων και να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Π.Π. που ήδη είναι αναρτημένες στο site της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.