Ενημέρωση για την Αιμοδοσία και τον Αλκοολισμόστο Γυμνάσιο Σαβαλίων

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση είχαν οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου των Σαβαλίων, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στο σχολείο τους.

Τους επισκέφθηκε η Επισκέπτρια Υγείας κ. Φανή Μάντη, από το Κέντρο Υγείας Γαστούνης και τους εξέθεσε απλά και κατανοητά τις ευεργετικές συνέπιες της αιμοδοσίας, τόσο για τον αιμοδότη, όσο κυρίως για τον ασθενή που το έχει ανάγκη. Επίσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους του αλκοολισμού και τις φοβερές συνέπιες που έχει αυτή η κακή συνήθεια, μικρών και μεγάλων, για την σωματική και την ψυχική υγεία τους, αλλά και για την κοινωνική και οικογενειακή τους ζωή και βιωτή.

Για τις δράσης αυτές, την πρωτοβουλία έχει η Δ/ντρια του σχολείου κ. Φωτεινή Μανουρά και ο σύλλογος των διδασκόντων καθηγητών του. Σκοπός αυτών των πρωτοβουλιών είναι αφ΄ ενός μεν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών απέναντι σε κοινωνικά προβλήματα και προκλήσεις, αφ΄ ετέρου δε η σύνδεση του σχολείου με την κοινωνία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα