Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
17.8 C
Pýrgos

Ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικασιών υλοποίησης του έργου ( Νέος Αυτοκινητόδρομος Πατρών -Πύργου)

spot_img

Ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικασιών υλοποίησης του έργου ( Νέος Αυτοκινητόδρομος Πατρών –  Πύργου) είχε χτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

Ο κ.  Αριστειδόπουλος συναντήθηκε χτες με τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης του έργου ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ κ.Δημήτρη Κωσταριά  και ζήτησε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ωριμότητα των διαδικασιών των 8 εργολαβιών καθώς και τα χρονοδιαγράμματα έναρξης των εργασιών , τα οποία δυστυχώς καθυστερούν δραματικά και βέβαια δημιουργούν νέους φόβους και αμφιβολίες σχετικά με την υλοποίηση του έργου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Δημήτρης Κωσταριάς διαβεβαίωσε τον κ. Αριστειδόπουλο ότι σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής  εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση της επιτροπής  με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών  προκειμένου να έχουν πρωτογενή πληροφόρηση για την πορεία  εξέλιξης των διαγωνισμών και των χρονοδιαγραμμάτων του έργου.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση του κ. Αριστειδόπουλου με τον κ. Κωσταριά μετά την επίσκεψη και ενημέρωση στο Υπουργείο Υποδομών.

ΛΑΜΠΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος  Πύργου

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα