Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Ενημέρωση Δημάρχου Πηνειού για την αύξηση των Δημοτικών Τελών

spot_img

Στο Δημαρχείο Τραγανού βρέθηκε χθες Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Πηνειού, κ. Αλέξης Καστρινός, ο οποίος ενημέρωσε τους δημότες για την αύξηση των δημοτικών τελών, ώστε να κλείσει ο προϋπολογισμός.

Κατά την διάρκεια της λαϊκής συνέλευσης, ο κ. Κατστρινός, τόνισε πως η συνέλευση πραγματοποιείται για να τεθούν προτάσεις και διαφορετικές απόψεις για την αύξηση των δημοτικών τελών.

Οι δημότες Τραγανού θα επωμιστούν μια μικρή αύξηση στο τιμολόγιο του νερού και όπως επεσήμαναν, αυτό είναι άδικο γιατί δεν γίνεται κάτι ανάλογο και στην Γαστούνη, ενώ να σημειωθεί πως οι δημότες της Γαστούνης θα επωμιστούν αύξηση στα δημοτικά τέλη φωτισμού.

Επιπλέον, στον Δήμο Πηνειού υπάρχουν δημότες, που κλέβουν ρεύμα και νερό, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στον προϋπολογισμό και τα ανταποδοτικά από την ΔΕΗ να είναι στα ύψη και παράλληλα στόχος του Δήμου είναι να ανακοινωθεί το αμέσως χρονικό διάστημα, το ποσοστό αύξησης στα δημοτικά τέλη, και αφού υπάρξει σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα