Ενημερωτική συγκέντρωση γνωριμίας των «Ελλήνων Συνέλευσις»

spot_img

Προτεινόμενα

Η επόμενη ημέρα του Έθνους των Ελλήνων!

Ενημερωτική συγκέντρωση γνωριμίας και ευαισθητοποίησης πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου το παράρτημα της Αμαλιάδας των «Ελλήνων Συνέλευσις», του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας. Στο πάνελ της εκδήλωσης κάθισαν στελέχη των «Ελλήνων Συνέλευσις» από την Πάτρα και όχι μόνο, ενώ το παρών έδωσαν στελέχη από ολόκληρο το νομό.

Οι άδικοι και κατευθυνόμενοι «διωγμοί» των «Ελλήνων Συνέλευσις» από τα συστημικά ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα, αλλά και μία γνωριμία με τον πολιτικό φορέα από την αρχή, κυριάρχησαν στην εκδήλωση, στην οποία παρουσιάστηκαν ντοκουμέντα και τεκμήρια πάνω στα οποία στηρίζονται οι διεκδικήσεις και η πολιτική των στελεχών και του επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσης».

Η επόμενη ημέρα του πολιτικού φορέα μετά τη φυλάκιση του επικεφαλής του, Αρτέμη Σώρρα, η επόμενη ημέρα και το μέλλον της χώρας, αλλά και οι επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, δεν έλειψαν φυσικά από τη συζήτηση με τα μέλη των «Ελλήνων Συνέλευσις» να θέτουν το καίριο ερώτημα: «Θα εμπιστευτείτε και πάλι το ίδιο νωθρό, διεφθαρμένο και κατευθυνόμενο πολιτικό σύστημα;».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η πρώτη των «Ελλήνων Συνέλευσις» για την Ηλεία, καθώς, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και δεύτερη στον Πύργο!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα