ΗΛΕΙΑ

Ενιπέας: Μια αγωνιστική «Λερναία Ύδρα»

  • 27
    Shares

Είχε την περασμένη Κυριακή τρεις σημαντικές απουσίες, τρεις παίκτες πρωτοκλασάτα ονόματα. Τσαντίλης, Γκρίλλας, Κύτταρης. Ο Ενιπέας έδινε ένα θεωρητικά δύσκολο ντέρμπι με τον ανεβασμένο Αλφειό. Οι τρεις παίκτες που προαναφέραμε ήταν σαν να μην έλειψαν ποτέ. Εκείνοι οι οποίοι προώθησε ο Νίκος Γκρίλλας ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και ο Ενιπέας έφτασε σε μια καθαρή νίκη με 3-0, αυξάνοντας τη διαφορά του από τους διώκτες κι άλλο.

Πέρα από την εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, πέρα από αυτό το +10 από τον δεύτερο Ξενοφώντα και θεωρητικά πρώτο φαβορί του καλοκαιριού, εκείνο το οποίο ικανοποιεί αυτή τη στιγμή περισσότερο τον Νίκο Γκρίλλα, είναι ακριβώς αυτή η άμεση προσαρμογή και ανταπόκριση των νέων προσώπων στο βασικό σχήμα: «Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Ζητάω συνέχεια αυτό από τους παίκτες μας και εκείνοι ανταποκρίνονται. Είμαστε μια ομάδα η οποία δεν διαθέτει εμπειρία πρωταθλητισμού, αλλά μια ομάδα η οποία διαθέτει φιλοδοξία», αναφέρει ο Νίκος Γκρίλλας, ο οποίος καταστρώνει πλέον τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ολυμπιάδα.

Στον Ενιπέα δεν επαναπαύονται σε αυτό το +10, αλλά αντιμετωπίζουν τη συνέχεια σαν να ξεκινάει το Πρωτάθλημα σήμερα. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά και να χτίσουν μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση από τους αντιπάλους τους για τα Πλέι Οφ. Οι επιτυχίες γεννούν δίψα για νέες νίκες και ο Ενιπέας αυτή τη στιγμή δείχνει «διψασμένος» όσο ποτέ άλλο .


  • 27
    Shares