ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενιπέας: Πιο κοντά στην άνοδο-Απουσίες με Αλφειό-Ευχές στον Δημήτρη Κατσιώλη


Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του, βρίσκεται από χθες ο Ενιπέας. Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα, αξιοποίησε το «κάστρο» της, το γήπεδο Λαντζοΐου και επιβλήθηκε με 3-0 σε βάρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως. ‘Ένα αποτέλεσμα που φέρνει ένα βήμα πιο μπροστά τους Πράσινους στον τίτλο. Ο Ενιπέας, χρειάζεται να μην χάσει στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου να κόψει πρώτος το… νήμα.

Ο Ενιπέας, έκανε το 2χ2 στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και κρατάει την τύχη στα χέρια του. Έδειξε πάνω απ΄όλα ότι μπορεί να κερδίζει ακόμα και τις απουσίες, αλλά και να κερδίζει ακόμα κι όταν δεν βρίσκεται στην καλύτερή του μέρα. Χθες ο Ενιπέας, κέρδισε το παιχνίδι επειδή ήταν ουσιαστικός και επειδή μετέτρεψε σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Χωρίς Τσαντίλη , Γκρίλλα, Καλαντζή

Ο Ενιπέας, μπαίνει στην τελική ευθεία, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, απέναντι στον Αλφειό, εκτός έδρας. Στο ματς αυτό θα εμφανιστεί με τρεις σημαντικές απουσίες, τους τιμωρημένους Τσαντίλη και Καλαντζή, καθώς και τον Γκρίλλα του οποίου τελείωσε η άδεια από τη μονάδα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Εάν σε αυτούς προστεθεί και ο τραυματίας Δούλος, τότε μιλάμε για τέσσερις σημαντικές απουσίες.

Γκρίλλας: «Δεν σκεφτόμαστε το ματς με τον Ξενοφώντα»

Ο Νίκος Γκρίλλας, γνωρίζει ότι ο Ενιπέας πηγαίνει στα δυο τελευταία παιχνίδια με σκοπό να μην ηττηθεί: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμα το παιχνίδι με τον Ξενοφώντα. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Αλφειό, ένα ματς στο οποίο όπως και σε όλα, πρέπει να δώσουμε την δέουσα προσοχή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει. Δεν αλλάζει κάτι για μας. Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προετοιμαζόμενοι ανάλογα». Ο τεχνικός του Ενιπέα, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Κατσιώλη: «Του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση. Η σκέψη όλων μας από χθες βρίσκεται κοντά σε αυτόν».

Ευχές στον Δημήτρη Κατσιώλη

Στο μεταξύ, ο Ενιπέας, με επίσημη ανακοίνωσή του χθες, ευχήθηκε στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ζαχάρως Δημήτρη Κατσιώλη, ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του: «Ο Ενιπέας εύχεται στον παίχτη του Ολυμπιακού Ζαχάρως Δημήτρη Κατσιώλη ταχεία ανάρρωση και γρήγορα πάλι στα γήπεδα!», αναφέρει η ανακοίνωση.