ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Εντάσεις, πρόταση μομφής και αποχωρήσεις με «φόντο» το ΔΛΤ Πύργου! – Φανερά αναστατωμένος ο Δήμαρχος Πύργου!


Δημοτικό Συμβούλιο: Εντάσεις, πρόταση μομφής και αποχωρήσεις με «φόντο» το ΔΛΤ Πύργου! – Φανερά Πιεσμένος – Αναστατωμένος ο Δήμαρχος Πύργου!

Με πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου , αλλά και αποχωρήσεις της παράταξης «Πύργος Έργο Πολιτών», λόγω της μη συζήτησης του θέματος προ ημερήσιας διάταξης για τη λειτουργία του Δ.Λ.Τ.Π., συνοδεύτηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου.

Η συνεδρίαση συνοδεύτηκε από εντάσεις και αντιπαραθέσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει την επικαιρότητα, καθώς εκ μέρους της πλειοψηφίας δεν υπήρξε ανταπόκριση προκειμένου να  τεθεί προς συζήτηση…

Η πρόταση μομφής διατυπώθηκε από τον επικεφαλής της «Ανοιχτής Συμπολιτείας» Αθαν. Παναγούλη με τη στήριξη του δημοτικού συμβούλου και μέλους της διοίκησης του ΔΛΤΠ Λεων. Δημουλιά, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια…

Αμέσως μετά κι αφού δεν υπήρξε πρόθεση για συζήτηση του θέματος για τη λειτουργία  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αποχώρησε η παράταξη του Αντ. Καράμπελα, ο οποίος έφερε το ζήτημα προς συζήτηση στην προ ημερήσια διάταξη.

Σημειωτέον ότι  ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του δημάρχου Πύργου Γαβρ. Λιατσή και του κ. Παναγούλη, όταν ο τελευταίος ζήτησε να συζητηθεί το προαναφερόμενο θέμα!

Ακόμα ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ δημάρχου και του κ.Μιχαλακόπουλου όταν ο δεύτερος ζήτησε από τον δήμαρχο να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για το θύμα Κωνσταντίνο Κατσίφα και ο πρώτος του απάντησε ότι θα το κάνουν σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου .