Εντατικοί έλεγχοι από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων – Έρχονται και στην Ηλεία

spot_img

Προτεινόμενα

Εντατικούς ελέγχους ξεκίνησαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε επιχειρήσεις που πιάνονται να μην κόβουν αποδείξεις.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν από τα νησιά, κυρίως σε εστιατόρια και επεκτείνονται και στην Δυτική Ελλάδα, όπου υπάρχουν πολλές καταγγελίες. Χθες οι ελεγκτές βρέθηκαν στη Πάτρα όπου επέβαλλαν το σφράγισμα καταστήματος του οποίου ο ιδιοκτήτης αποδείχτηκε πως δεν είχε κόψει πάνω από δέκα αποδείξεις. Υπήρξαν, όμως, και περιπτώσεις που οι παραβάσεις ήταν περιορισμένες και οι ελεγκτές επέδειξαν επιείκεια και δεν προχώρησαν στο κλείσιμο των επιχειρήσεων.

Οι έλεγχοι θα επεκταθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, και στην Ηλεία τις επόμενες ημέρες με ιδιαίτερη έμφαση στις τουριστικές περιοχές του Νομού.

Μάλιστα, μέχρι να φθάσουν στον τόπο προορισμού τους οι ελεγκτές δεν γνωρίζουν ποιες επιχειρήσεις θα ελέγξουν και μόνο όταν φθάσουν εκεί, λαμβάνουν και τις σχετικές εντολές.

Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη, περιορίζονται οι όποιες διαρροές ενώ επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα για τα ταμεία του δημοσίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα