12.4 C
Pýrgos
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Εντολή πρωτιάς στον Πάνο Θεοδωρακόπουλο και από το Βαρθολομιό !

spot_img

Σε μια «ζεστή αγκαλιά» μετατράπηκε το βράδυ του Σαββάτου το Βαρθολομιό για τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο και τους υποψήφιους του συνδυασμού του «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή». Και οι κάτοικοι του Βαρθολομιού έδωσαν στον Πάνο Θεοδωρακόπουλο την «εντολή» να αναλάβει τα ηνία του δήμου, δίνοντάς του τη δύναμη να είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών της 26ης Μαΐου!

Εκατοντάδες φίλοι του Πάνου Θεοδωρακόπουλου είχαν «περικυκλώσει» από νωρίς τα γραφεία του συνδυασμού «Νέα Εποχή», στην «καρδιά» του Βαρθολομιού, όπου λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ τελέστηκαν τα επίσημα εγκαίνια από τους ιερείς της περιοχής, πρωτοστατούντος του πατέρα Αλεξίου Αναγνωστόπουλου.

Και στη συνέχεια, ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος βρέθηκε στις αγκαλιές των εκατοντάδων φίλων του που δεν έπαψαν στιγμή να τον αποκαλούν Δήμαρχο!

Από το βήμα του ομιλητή ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμά του για το παραλιακό μέτωπο του δήμου Πηνειού, τις υποδομές και για όλες τις παρεμβάσεις γενικότερα που θα θέσουν το Βαρθολομιό και γενικότερα τον δήμου Πηνειού σε νέα τροχιά ανάπτυξης.

«Οδηγούμε τον δήμο Πηνειού στη Νέα Εποχή. Δίνουμε τον δήμο στην υπηρεσία των Δημοτών» είπε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος με τα χειροκροτήματα και τις εκφράσεις αγάπης από τον κόσμο να μην σταματούν στιγμή.

«Ερχόμαστε από το μέλλον» είπε ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος κλείνοντας την ομιλία του, με πολύχρωμα βεγγαλικά να φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό του Βαρθολομιού!

 

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι,

Φίλοι και φίλες,

Συνδημότισσες και συνδημότες,

 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την σημερινή  σας παρουσία, εδώ στο εκλογικό μας κέντρο στο Βαρθολομιό, το οποίο εγκαινιάσαμε απόψε.

Για ακόμα μία φορά η παρουσία σας με συγκινεί και με γεμίζει αισιοδοξία, αλλά και αίσθημα ευθύνης.

Η παρουσία σας μας δυναμώνει και παράλληλα στέλνει το μήνυμα για μια νέα αρχή!

Για μια νέα εποχή στο Δήμο Πηνειού!

 

Φίλες και φίλοι,

Η αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές εκλογές έχει αρχίσει. Λίγες ημέρες απομένουν και η παράταξή μας είναι πανέτοιμη, ετοιμοπόλεμη και πάνω απ’ όλα αισιόδοξη για τη νίκη!

Το ψηφοδέλτιο μας στελεχώθηκε με αξιόλογους, άφθαρτους και παραγωγικούς ανθρώπους. Ανθρώπους που ονειρεύονται ένα Δήμο έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος, γιατί έρχονται από το μέλλον!

Ανθρώπους που οραματίζονται ένα Δήμο που θα περάσει στα χέρια των Δημοτών!

Και είμαστε σίγουροι για αυτό!

Στις 26 Μαΐου ο Δήμος Πηνειού περνάει στους Δημότες!

 

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Απόψε βρισκόμαστε στο Βαρθολομιό. Την πόλη που ενώνει τον Δήμο μας με το παραλιακό μας μέτωπο. Λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο δρόμος που οδηγεί στο Αρκούδι και την παραλία. Ο δρόμος βρίσκεται μέσα σε μαύρα σκοτάδια! Είναι απαράδεκτο!

Όπως έχουμε τονίσει  ο φυσικός πλούτος του Δήμου μας και η στρατηγική του θέση είναι δεδομένα. Η προσέλκυση τουριστών και η εκμετάλλευση του παραλιακού μετώπου είναι ζητούμενα.

Οι δρόμοι πρόσβασης, ο φωτισμός και η καθαριότητα, όπως και η προβολή του Δήμου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό μπορούν να καταστήσουν το τουριστικό μας προϊόν κυρίαρχο! Η κατασκευή δρόμου πρόσβασης προς την παραλία Βαρθολομιού είναι βασικός μας στόχος και δεσμευόμαστε γι’ αυτό.

 

Φίλες και φίλοι,

Στο Βαρθολομιό όπως και στις άλλες περιοχές του Δήμου Πηνειού, τον τελευταίο καιρό όχι απλά πληρώνουμε νερό, αλλά δεν πίνουμε νερό. Πληρώνουμε τρεις φόρες πάνω το νερό και δεν πίνουμε νερό!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά λοιπόν: Να απομονωθούν τα παλαιά δίκτυα από αμίαντο και να έχουν όλες οι κοινότητες νερό.

Να είμαστε έτοιμοι  για να αξιοποιήσουμε το νερό από το διυλιστήριο του φράγματος Πηνειού.

Το διυλιστήριο θα ξαναδουλέψει! Και θα κάνουμε ότι περνά από χέρι μας γι’ αυτό!

 

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Δεν θέλω να σας κουράσω απόψε με πολλά λόγια. Το πρόγραμμά μας είναι ξεκάθαρο:

Βασίστηκε στις καθημερινές σας ανάγκες, σε αυτά τα απλά πράγματα που ο κάθε δημότης ζητά από μία δημοτική αρχή.

Ύδρευση, αποχέτευση, καθαριότητα, φωτισμός, αστική και αγροτική οδοποιία που να ανταποκρίνονται στον 21ο αιώνα.

Αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας με ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας και απαίτηση για ενίσχυση των δομών της Αστυνομίας με μέσα και προσωπικό.

Ο Δήμος Πηνειού στέκεται στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων με ίδρυση ειδικού  τμήματος στο Δήμο για τον πρωτογενή τομέα, στελεχωμένο από καταρτισμένο προσωπικό.

Δίνουμε βάρος στον πολιτισμό και στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

Και πάνω από όλα λειτουργούμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ!

Προχωράμε σε λύσεις και αποφάσεις σε συνεργασία με τους δημότες!

Ερχόμαστε από το μέλλον!

Οδηγούμε τον Δήμο Πηνειού στη Νέα Εποχή!

Είμαστε η παράταξη που με τη δική σας στήριξη θα φέρει το καινούργιο!

Επειδή είμαστε το καινούργιο!

Με αυτά, τα λίγα λόγια, θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για ακόμα μία φορά για την αποψινή σας παρουσία!

Παρουσία που δίνει το μήνυμα της νίκης!

Το μήνυμα της ελπίδας!

Τη σιγουριά και την ευχή για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν!

Στις 26 Μαΐου ο Δήμος στους Δημότες!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την συμμετοχή σας. Καλή δύναμη και καλό αγώνα να έχουμε όλοι μας!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα