ΗΛΕΙΑ OIKONOMIA ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Εντολή των Εισαγγελικών Αρχών για επιτόπιο διαχειριστικό έλεγχο στο δήμο Ήλιδας

  • 122
    Shares

Από σήμερα το πρωί κλιμάκιο Οικονομικών επιθεωρητών της Γενικής Γραμματείας δημοσιονομικών ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών, έχει εγκατασταθεί στο δήμο Ήλιδας.

Ο εν λόγω διαχειριστικός έλεγχος αφορά ελεγχόμενες ως προς την νομιμότητα τους δαπάνες, επί δημαρχίας Λυμπέρη, όπως αυτές περιγράφονται στο πόρισμα που εξέδωσε η εισαγγελία εγκλημάτων διαφθοράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης και βρίσκεται ήδη στην εισαγγελία Αμαλιάδας.

Το μέγεθος των ενδεχόμενων παράνομων δαπανών ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ και το κλιμάκιο των οικονομικών επιθεωρητών εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσει το έργο του την Τετάρτη 26 Φλεβάρη.

Στη συνέχεια το αποτέλεσμα του ελέγχου θα επιδοθεί στην εισαγγελία Αμαλιάδας για να ερευνηθούν ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις των εντολέων των ενδεχόμενων παράνομων δαπανών και θα προσδιοριστεί το ακριβές οικονομικό μέγεθος της ενδεχόμενης ζημίας που έχει υποστεί ο δήμος Ήλιδας.

Το Ilia.news ήταν αυτό που σε Αποκλειστικότητα ανέδειξε το θέμα , και παρακολουθεί τις εξελίξεις και κρατά ενήμερη την τοπική κοινωνία.

Πόρισμα «Φωτιά» για Λυμπέρη – Είχε υπογράψει δυο συμβάσεις για το ίδιο έργο!


  • 122
    Shares