ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσίασε για ακόμα μια χρονιά η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας


Εντυπωσιακή ήταν  83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, που πραγματοποιήθηκε 16 και 17 Σεπτεμβρίου, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τα άλογα από διάφορες φυλές στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, το βράδυ  πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακή εκδήλωση, όπου έγινε παρουσίαση Καλλιτεχνικών και Ακροβατικών ασκήσεων με άλογα και ιππείς και ο κόσμος έμεινε εντυπωσιασμένος από τα άλογα που συμμετείχαν από όλη την χώρα.

Την 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας, το ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης,, με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συμμετείχαν ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας “ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ”, ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”, οι Ιπποδρομίες Α.Ε., η Φιλαρμονική Ανδραβίδας “ΑΡΙΩΝ”, ο Σύλλογος Φίλων Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας ” Η ΕΣΤΙΑ” και ο Λαογραφικός Σύλλογος “Μωριάς”.

Παράλληλα, το Σάββατο το απόγευμα, έγινε ο Εσπερινός Εορτασμός της Αγίας Σοφίας και η Περιφορά της  Εικόνας, ενώ την Κυριακή το πρωί έγινε η βράβευση από την Ελλανόδικο Επιτροπή των συμμετεχόντων με απονομή Επάθλων και Μεταλλίων.

Τέλος, στην 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος,  ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Πάνος Μπράμος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο Βουλευτής Ηλείας κ. Γιάννης Κουτσούκος, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου.