ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Εν αναμονή για την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, βρίσκεται ο κτηνοτρόφος στον Πύργο


Εκδικάστηκε στα δικαστήρια Πύργου η υπόθεση της συντηρητική κατάσχεση του οχήματος γαλακτοβιομηχανίας για τις οφειλές που υπάρχουν απέναντι σε κτηνοτρόφο, η απόφαση για την οποία αναμένεται να βγει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος γαλακτοβιομηχανίας από κτηνοτρόφο, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες θέλοντας να καταγγείλει την οικονομική ασυνέπεια  της εταιρίας και διεκδικώντας τα χρήματά του, απέκλεισε την είσοδο εγκλωβίζοντας το φορτηγό, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να υποβληθεί μήνυση και να ακολουθήσει η σύλληψή του από την Αστυνομία.

Ο κτηνοτρόφος Α. Νικολούτσος με δηλώσεις του τόνισε ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα που του οφείλονται, καλώντας συγχρόνως τους κτηνοτρόφους να μην  υποκύπτουν και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Εξάλλου σχετικά με την υπόθεση αυτή, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας κάλεσαν τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες  να βρίσκονται σε εγρήγορση για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.