ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Εξαφάνισαν εν μία νυκτί κάθε στοιχείο προσφοράς του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου


Δεν είναι λίγες οι φορές που η διάθεση για προσφορά του δημοτικού συμβούλου Ήλιδας και πολιτικού στελέχους της Ν.Δ. κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, έχει καταγραφεί με πράξεις και έργα ουσίας. Πολλές περιοχές του Ν. Ηλείας αλλά και του Δήμου Ήλιδας ήδη έχουν την έμπρακτη υποστήριξη του κ. Κωνσταντόπουλου με έργα που μπορεί ο καθένας να τα δει και να τα βιώσει.

Όμως, όπως αναδεικνύουν και οι εικόνες, κάποιοι δεν αντέχουν να βλέπουν τον κ. Κωνσταντόπουλο να πρωταγωνιστεί με την προσφορά του στο τόπο που αγαπά. Στη τελευταία επίσκεψή του στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Βουλιαγμένη Πηνείας, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη: κάποιοι είχαν ήδη φροντίσει να ξηλώσουν τη ταμπέλα που ήταν ανηρτημένη στην είσοδο της Μονής και η οποία αναφερόταν στην προσφορά του.

Ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ήταν εκείνος που με προσωπικό αγώνα και οικονομικό κόστος ανέλαβε, σχεδίασε και κατόρθωσε να εγκριθεί η χρηματοδότηση ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μονής με ιδιαίτερα σημαντικό ποσό, με το οποίο  πραγματοποιήθηκαν έργα αντιστήριξης, περίφραξης, υδρορροών και πλακόστρωσης παίρνοντας τη σημερινή της μορφή.

Πάντως η πραγματικότητα και η αλήθεια δεν σβήνει και δεν διαγράφεται από το ξήλωμα μιας ταμπέλας και σίγουρα όπως ο ίδιος δηλώνει, «αυτές οι ενέργειες δυναμώνουν τη θέληση του και του δίνουν την ώθηση να μη σταματά να προσφέρει. Ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει αυτούς που προσφέρουν και τις ταυτότητες πιστοποίησης τις έχουν ανάγκη αυτοί που είναι μόνο λόγια και έργα μηδέν».