ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

«Εξαφανίστηκε» η αναμνηστική πλακέτα από το κλειστό Γυμναστήριο Γαστούνης!

  • 11
    Shares

Άφαντη έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η αναμνηστική μαρμάρινη επιγραφή, που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του κλειστού Γυμναστηρίου Γαστούνης όταν εγκαινιάστηκε από τον προηγούμενο δήμαρχο κ. Αλέξη Καστρινό, με τις «βολές» – ανάμεσα σε πρόσωπα – να… δίνουν και να παίρνουν και με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να έχουν… «πάρει φωτιά»!

Σήμερα, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Πηνειού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχετικά με την κλοπή της αναμνηστικής μαρμάρινης επιγραφής για την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου Γαστούνης, ως υπέυθυνος πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού και τον θόρυβο που έντεχνα δημιουργήθηκε, απαντώ :

  1. Ποτέ η Β/θμια Σχολική Επιτροπή δεν πήρε απόφαση για αποκαθήλωση μαρμάρινων επιγραφών ή συντήρησή τους
  2. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 7/03/2020 που κλειδώσαμε – με εντολή του Δημάρχου Πηνειού- την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου λόγω απολύμανσης του χώρου και προστασίας των παιδιών, η επιγραφή ήταν στη θέση της.
  3. Την ίδια ευαισθησία θα έπρεπε να είχαν επιδείξει κάποιοι κατά την παραλαβή του έργου για ατέλειες και επικίνδυνα σημεία.
  4. Είναι απορίας άξιο πως υπάρχει πρόσφατη φωτογραφία της μαρμάρινης επιγραφής στη θέση της. Τόσο πολύ προνοούν κάποιοι;»

  • 11
    Shares