ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξετάζει Νιφορόπουλο ο ΠΑΟ Βάρδας


Θέμα ημερών, αν όχι ωρών είναι σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση από τον ΠΑΟ Βάρδας του νέου τεχνικού της ομάδας, που δεν θα είναι άλλος από τον Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς. Η διοίκηση του ΠΑΟΒ, η οποία συγκροτήθηκε πρόσφατα σε Σώμα, τα έχει βρει σε όλα με τον Σέρβο τεχνικό και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των «Ταύρων» της Βουπρασίας, βρίσκεται ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος.

Ο Νιφορόπουλος, είναι γνώριμη περίπτωση για τον Μίκι Τσίρκοβιτς, έχοντας συνεργαστεί μαζί του στη Δόξα Νέας Μανολάδας. Ο Νιφορόπουλος, υπήρξε στο παρελθόν αρχηγός της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Δόξα Νέας Μανολάδας, Καλαμάτα και Πανηλειακό. Στον Πανηλειακό, αγωνίζεται τα δυο τελευταία χρόνια, ενώ κατάγεται από τον Ριόλο της Αχαΐας. Πρόκειται δηλαδή για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος διαμένει κοντά στη Βάρδα, ενώ είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ακραίος οπισθοφύλακας, όσο και ως αμυντικός μέσος.

Στο σύλλογο είναι θέμα χρόνου να πιάσουν δουλειά, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, ξεκινώντας συναντήσεις και επαφές με ποδοσφαιριστές, αρχής γενομένης από τις ανανεώσεις με τους παίκτες οι οποίοι αγωνίζονταν μέχρι τώρα στην ομάδα.

Αφού ολοκληρωθούν και τα τυπικά της συνεργασίας με τον Τσίρκοβιτς, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Σέρβο, ο οποίος θα καταθέσει τις προτάσεις και εισηγήσεις του αναφορικά με το δυναμικό της ομάδας.

Στην ατζέντα βρίσκεται επίσης και το θέμα του γυμναστή, το οποίο και αυτό βρίσκεται στο στάδιο της διευθέτησης.

Ουσιαστικά, τα πάντα θα αρχίσουν να τρέχουν μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

Μέχρι στιγμής, έχει αποχωρήσει από την ομάδα ο Νίκος Ανδριέλος, για επαγγελματικούς λόγους. Ο Ανδριέλος εξέδωσε και ευχαριστήριο προς τη διοίκηση και τους συμπαίκτες του στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Ανδριέλος ανέφερε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω οτι αποχωρώ καθαρά για επαγγελματικούς λόγους και αυξημένες υποχρεώσεις μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου με τους οποίους καταφέραμε όλα αυτά τα πέντε επιτυχημένα χρόνια να πρωταγωνιστούμε, να παραμένουμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και να πετύχουμε σχετικά εύκολα τους στόχους της ομαδας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τι διοίκηση τον πρόεδρο Γιάννη Λέντζα, τους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας, το προπονητικό τιμ αλλά και όλους όσοι βρέθηκαν και στάθηκαν φέτος και όλα αυτά τα πέντε χρόνια κοντά στον σύλλογο και δεν μας έλλειπε τίποτα. Και φυσικά στο κόσμο της ομάδας που χωρίς αυτούς δε θα καταφέρναμε τίποτα, Και να ευχηθώ στο ΠΑΟΒ να φτάσει όσο ψηλά γίνεται γιατί είναι ένα υγιές σωματείο όπου κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ!».