ΗΛΕΙΑ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη…


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΝΕΜΟΥΤΑ – ΚΟΥΜΑΝΙ – ΝΕΑ ΠΕΡΣΑΙΝΑ.

Επέβλεψε τις εργασίες συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

   Την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο οροπέδιο της Φολόης, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος, επισκεπτόμενος τις Τ.Κ Νεμούτας, Κουμανίου και Νέας Πέρσαινας, επέβλεψε τις εργασίες και ενημερώθηκε για τα επόμενα σημεία των παρεμβάσεων.

Πρόκειται για εργασίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση οδικών αξόνων Λάλα – Ε.Ο 111 και Χάνι Πανόπουλου – Μουζάκι – Καράτουλα και Συνδετήριοι προς Νεμούτα – Αχλαδινή και Γούμερο – Μουζάκι» για την αποκατάσταση των σοβαρών βλαβών που παρουσιάζει το οδόστρωμα σε αρκετά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου, στις παραπάνω περιοχές. Για την πορεία των εργασιών, ευρισκόμενος στην περιοχή της Τ.Κ Νεμούτας, ο κ. Γιαννόπουλος ενημερώθηκε από τους επιβλέποντες μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ηλείας και από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Παρών στην ενημέρωση ήταν και ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος με συνεργάτες του. Παράλληλα, τόσο στο σημείο των παρεμβάσεων όσο και στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας, την οποία επισκέφθηκε ο κ. Γιαννόπουλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο Δημήτρη Κανελλόπουλο και κατοίκους, για τις ανάγκες της περιοχής και τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, αφού η αποκάλυψη των Καταρρακτών της Νεμούτας έχει μετατρέψει το χωριό σε πόλο έλξης επισκεπτών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος, ευρισκόμενος στην περιοχή, επισκέφθηκε επίσης την Τ.Κ Κουμανίου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Βασίλη Παπούλια και είδε από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν στο επαρχιακό δίκτυο, και τα οποία, έχουν συμπεριληφθεί στη μελέτη του έργου για αποκατάσταση, στο πλαίσιο του ίδιου έργου. Αντίστοιχα προβλήματα, εντοπίζονται και στο οδικό δίκτυο προς την Τ.Κ Νέας Πέρσαινας, τα οποία είδε ο κ. Γιαννόπουλος επισκεπτόμενος την περιοχή όπου και συναντήθηκε με τον δημ. σύμβουλο Αρχ. Ολυμπίας, Θανάση Χριστόπουλο. Μάλιστα, σε επικοινωνία με τον πρόεδρο Νεκτάριο Καλογερόπουλο, τον ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών αποκατάστασής τους, που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και στο εν λόγω τμήμα του οδικού δικτύου, τις τελευταίες ημέρες.