«Επέστρεψε» για 87η χρονιά η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

87 χρόνια «ζωής» συμπλήρωσε φέτος η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, που διακόπηκε μόνο στα δύσκολα χρόνια του πολέμου και πέρυσι, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19. Τα αγέρωχα άλογα «παρέλασαν» και πάλι από τον στίβο του Ιππικού Κέντρου Ανδραβίδας και βραβεύτηκαν τα καλύτερα από αυτά.

«Στόχος μας είναι η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας που είναι πρώτη στην Ελλάδα, να γίνει γνωστή και σε όλη την Ευρώπη» τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ενώ ο πρόεδρος της Ελλανοδίκου Επιτροπής της έκθεσης εδώ και σαράντα χρόνια, ο κ. Γιάννης Μενεγάτος τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ιππική Έκθεση της Ανδραβίδας της ξεχαστεί, πρέπει όλοι μαζί να τη διατηρήσουμε και να την αναδείξουμε».

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο πρώην βουλευτής κ. Γεράσιμος Μπαλαούρας και ο πολιτευτής κ. Παναγιώτης Τσιλιμίγκρας.

Το «παρών» στην Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας έδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Παναγιώτης Μάνδαλος, ο οποίος βράβευσε με τη σειρά του άλογα και τους ιδιοκτήτες τους, όπως και σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και οι φορείς της περιοχής.

  •  
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα