ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε η “σημαία” του Εθνικού Αμπελοκάμπου


Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Εθνικός Αμπελοκάμπου, ο οποίος απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που έχει γράψει μαζί του τις πιο σημαντικές επιτυχίες της ιστορίας του. Ο λόγος για τον Θανάση Τσακοπιάκο, ο οποίος αν και είχε ακόμα να προσφέρει πολλά σε ομάδες της Α1 κατηγορίας, όπως ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, στον οποίο και αγωνιζόταν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αυτό επέλεξε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ο Εθνικός Αμπελοκάμπου, μπορεί να είναι μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία, αλλά ανήκει σε μια πολύ μικρή ξεχωριστή “κατηγορία” ομάδων, η οποία δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από τη μεγάλη τοπική κατηγορία. Και η απουσία του τα τρία τελευταία χρόνια, αποτελεί μια δική του επιλογή, να αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα.

Φαίνεται ότι από φέτος η μοίρα της ομάδας πάει να αλλάξει, καθώς μια ομάδα νέων του χωριού, αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας, σε συνεργασία με όσους αγαπούν τον Εθνικό. Μάλιστα, την Τετάρτη, θα συγκροτηθεί και νέο Δ.Σ., το οποίο θα αναλάβει τον σύλλογο.

Ήδη έχουν καταλήξει και στο όνομα του προπονητή, ο οποίος θα είναι ο Χρήστος Μπίρμπας, πρώην ποδοσφαιριστής του Αίαντα, ο οποίος εσχάτως καθοδηγούσε απο τον πάγκο την ΑΕ Πηνείας.