ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στην Α1 ο Ηλειακός Βαρθολομιού-Πάει για μηδενισμό ο Θρίαμβος στη Γ΄ κατηγορία

  • 48
    Shares

Η επιστροφή του Ηλειακού Βαρθολομιού στη μεγάλη τοπική κατηγορία τη νέα σεζόν είναι γεγονός. Η ομάδα του Μιχάλη Καλαρύτη, η οποία ήταν με διαφορά η καλύτερη της σεζόν, κατέκτησε την περασμένη Κυριακή και μαθηματικά το εισιτήριο της αυτόματης ανόδου, καθώς ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια της Α2.

Μια ομάδα με ποδοσφαιριστές επιπέδου Α1, όπως ο Σάκης Τσουκαλάς, ο Πέτρος Τσουκαλάς, ο Καρέμπελας (στον πρώτο γύρο), ο Μαργαρώνης και άλλοι, έκλεισε ένα διάλειμμα δυο ετών στην Α2 και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ξανά στη «βιτρίνα» του τοπικού ποδοσφαίρου.

Πάει για μηδενισμό ο Θρίαμβος

Την περασμένη Κυριακή, ξεκίνησε και η Β΄ φάση του Πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας. Ένα μίνι Πρωτάθλημα πέντε ομάδων, με βάση το οποίο θα γίνει η κατάταξη και ανάλογα με το πόσες ομάδες θα προβιβαστούν, θα έχουμε και άνοδο στη Β΄ κατηγορία. Ωστόσο στην πιο δυσχερή θέση βρίσκεται ο Θρίαμβος Πύργου, ο οποίος αγωνιζόταν στο Σμίλα με τον τοπικό Απόλλωνα. Ενώ το ματς ήταν στο 3-2 υπέρ του Απόλλωνα και πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη, η ομάδα του Πύργου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κριθεί το ματς ως διακοπέν, με υπαίτιο τον Θρίαμβο, ο οποίος κινδυνεύει πλέον και με αφαίρεση βαθμών.


  • 48
    Shares