ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στην πισίνα ο Επειός-Ξεκίνησε εγγραφές-Δευτέρα αρχίζει προπονήσεις

  • 29
    Shares

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και ο Επειός Ήλιδας, αφού υπέγραψε το νέο συμφωνητικό με τον Δήμο Ήλιδας, από την ερχόμενη βδομάδα μπαίνει κανονικά ώστε να χρησιμοποιήσει το κολυμβητήριο, μετά από πολύμηνη απουσία και ταλαιπωρία του. Κατά συνέπεια, αρχίζουν και οι εγγραφές, ώστε όποιος επιθυμεί, να μπορέσει να ενταχθεί στον σύλλογο και να μάθει να κολυμπάει και να αγωνίζεται.

Με ανακοίνωσή του ο Επειός Ήλιδας, γνωστοποίησε την έναρξη των εγγραφών:

«ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!!
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΣΩΣΤΑ….. ΣΗΜΕΡΑ!

Ο ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου αρχίζουν οι εγγραφές και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου αρχίζουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδας. Καλούμε την αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας να συμμετάσχει σε όλα τα σύγχρονα προπονητικά προγράμματα του Συλλόγου.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΠΟΛΟ), ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, & MASTER’S SWIMMING.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η κολύμβηση αποτελεί τον ασφαλέστερο και αποδοτικότερο τρόπο εκγύμνασης όλων των ηλικιών. Οι προπονητές του Επειού Ήλιδας συνδυάζοντας την άριστη γνώση, την πολυετή εμπειρία και την αγάπη για το άθλημα είναι σε θέση να παρέχουν ιδανικά προγράμματα εκμάθησης και άσκησης για το παιδί σας αλλά και για εσάς. Γιατί πιστεύουμε ότι κανείς δεν είναι ούτε πολύ μεγάλος ούτε πολύ μικρός για να μάθει να κολυμπάει σωστά και με ασφάλεια.
Πληροφορίες & Εγγραφές Δευτέρα έως Παρασκευή στο Δημοτικό κολυμβητήριο από 15:30 έως 20:00.
ΤΗΛ: Vodafone: 6944 595 345 – What’s up: 6987 946 600
E- mail: epeios@ hotmail.com
www.epeiosilidas.gr“. 


  • 29
    Shares