ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίκειται «καυτός» Μάρτιος στη Γ΄ Εθνική-Προσφυγή στο Διαιτητικό ετοιμάζουν κάποιες ομάδες

  • 8
    Shares

Προσφυγή στο διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ετοιμάζουν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες ομάδες, οι οποίες θεωρούν ότι είναι αντίθετη με τους Κανονισμούς η εφαρμογή της τροποποίησης της προκήρυξης του Πρωταθλήματος. Μάλιστα η μια από τις ομάδες οι οποίες ετοιμάζονται να προσβάλλουν την απόφαση της ΕΠΟ, είναι και από τον 9ο όμιλο, αυτόν στον οποίο μετέχουν οι ηλειακές ομάδες.

 

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την προσεχή Τετάρτη, 3 Μαρτίου, φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων, θα δηλώσει συμμετοχή, υπό τον φόβο του υποβιβασμού από την κατηγορία. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, θα υπάρξουν πιέσεις και θα ενταθούν μέχρι και την επικύρωση των αποφάσεων από την Εκτελεστική Επιτροπή, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι επίκειται «καυτός» Μάρτιος στα θέματα της Γ΄ Εθνικής.

Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων ετοιμάζεται -υπό την «δαμόκλειο σπάθη» του υποβιβασμού- να δηλώσει συμμετοχή, υπάρχουν μια σειρά από ερωτήματα τα οποία απασχολούν τις ομάδες. Όπως για παράδειγμα ποιος θα αναλάβει το κόστος των τεστ, αν θα υπάρξει οικονομική ελάφρυνση στο εξοδολόγιο της διαιτησίας, αν το γηπεδούχο σωματείο θα επωμίζεται και το κόστος των τεστ της πεντάδας των αξιωματούχων της αναμέτρησης, ή ακόμα και των αστυνομικών οι οποίοι θα βρίσκονται στο γήπεδο. Όλα αυτά βεβαίως, θα απαντηθούν από την ΕΠΟ, η οποία έχει φροντίσει να θωρακίσει νομικά τις όποιες αποφάσεις της, έχοντας στις τελευταίες συνεδριάσεις της παρά τω πλευρώ της και νομικούς συμβούλους.


  • 8
    Shares