ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Αναβλήθηκε το ματς της Τετάρτης Αίαντα-Διαβολιτσίου


Είναι επίσημο, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας με έγγραφο μέσω ΕΠΣ Ηλείας, η ΕΠΟ ενημέρωσε τον Αίαντα, ότι αναβάλλεται το προγραμματισμένο ματς της Τετάρτης ανάμεσα στην ομάδα της Γαστούνης και το Διαβολίτσι.

Ο Αίας, είχε ζητήσει εγγράφως από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ την αναβολή, καθώς θα ήταν υποχρεωμένος να δώσει πέντε ματς σε ένα δεκαπενθήμερο. Η αναβολή αυτή βολεύει και το Διαβολίτσι, το οποίο θα έχει λίγες μέρες ξεκούρασης, αλλά και ενσωμάτωσης στην ομάδα του Βραζιλιάνου επιθετικού Γουέσλι τον οποίο απέκτησε από την Καλαμάτα. Υπέρ της αναβολής ήταν και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, ο οποίος έπαιζε με τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Θυμίζουμε ότι τα δυο αυτά ματς, είναι για την 3η αγωνιστική και είχαν αναβληθεί τον Οκτώβριο, λόγω κρουσμάτων covid19 στις τάξεις του Διαβολιτσίου και του Διαγόρα. Έκτοτε βέβαια έχουν αλλάξει τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για να αναβληθεί ματς, απαιτούνται πέντε κρούσματα αντί για τρία, καθώς έχει εναρμονιστεί αυτό με των επαγγελματικών κατηγοριών, ζητώντας να υποβάλλονται οι παίκτες σε εβδομαδιαία τεστ.