ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Με κλήρωση η άνοδος στην Α2 Βόλεϊ-Στις 5μ.μ. την Τετάρτη 27/5


Είναι πλέον και επίσημο. Η άνοδος στην Α2 Εθνική ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Άρατο Κιάτου, θα κριθεί στον κλήρο. Θα διεξαχθεί κλήρωση, όπως αποφασίστηκε και επίσημα από την ΕΣΠΕΠ, μια κλήρωση η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 5μ.μ. στην Πάτρα και θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά, απο τα social media της ΕΣΠΕΠ. 

 

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΕΣΠΕΠ, αναφέρει τα εξής:

“Πάγια θέση όλων μας ήταν και είναι τα πρωταθλήματα, να ολοκληρώνονται στους αγωνιστικούς χώρους για να τιμηθεί ο κόπος και οι προσπάθειες των αθλητών, αθλητριών και προπονητών μέσα στα γήπεδα.
Δυστυχώς όμως λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώσαμε από την Πανδημία, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων για την ολοκλήρωσή τους.
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.: 983/ΜΜ/19.5.2020 επιστολή της Ε.Ο.ΠΕ., η τελική κατάταξη των ομάδων θα ληφθεί υπόψη ο βαθμολογικός πίνακας την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος και θα ανέλθουν στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, είτε απευθείας, είτε μέσω τουρνουά ανόδου.
Επειδή το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής των Ανδρών της Ένωσή μας, πραγματοποιήθηκε σε δύο ομίλους που ως γνωστόν δεν έχουμε ενιαίο βαθμολογικό πίνακα με αποτέλεσμα να εφαρμοστεί η κατεύθυνση της Ομοσπονδίας, οπού προβλέπει, στις περιπτώσεις που η διεξαγωγή πραγματοποιήθηκε σε ομίλους, να πραγματοποιείτε κλήρωση μεταξύ των ομάδων που ήταν στην 1η θέση σε κάθε έναν από του ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.
Σύμφωνα μετά παραπάνω την Τετάρτη 27/5/2020 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του κολυμβητηρίου ΠΕΠΑΝΟ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση μεταξύ των ομάδων που ήταν στην 1η θέση σε κάθε έναν από του ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.
Δηλαδή της ομάδας του Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ από τον Α’ όμιλο και του ΑΡΑΤΟΥ 1893 Α.Ο. ΚΙΑΤΟΥ από το Β’ όμιλο.
Η κλήρωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά από τα social media της Ε.Σ.ΠΕ.Π.”.