ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Ο Γιώργος Λαγός νέος τεχνικός του Πανηλειακού


Όπως είχαμε γράψει και από το βράδυ της Τρίτης, τα τυπικά απέμεναν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιώργο Λαγό, πριν από λίγο, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον Πανηλειακό. Είναι πλέον και επίσημο. Ο Γιώργος Λαγός, είναι ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την ομάδα του Πύργου στη νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού, έχει ως εξής:

«O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξης της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λαγό.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας γεννήθηκε στην Πάτρα 26/4/1978 και ως ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα των Εθνικού Σαγεΐκων, Αχαϊκής, Ανταγόρα,Δόξας Ν. Μανολάδας και Π.Φ.Ο. Πανόπουλου.
Έκανε τα πρώτα του προπονητική βήματα ως βοηθός προπονητή στη Δόξα Ν. Μανολάδας στο πλευρό του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου καιακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από το Λιμνοχώρι Αχαΐας, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟ Κουρτεσίου. 
Τα δυο τελευταία χρόνια κάθισε στον πάγκο της Δόξας Ν. Μανολάδας, με την οποία την σεζόν 2016-2017 τερμάτισε στην δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της Α1 κατηγορίας ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Καλωσορίζουμε τον Γ. Λαγό στην μεγάλη οικογένεια του Πανηλειακού και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».