Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Γ.Ν. Ηλείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με στόχο την μεταφορά εμπειρίας…

spot_img

Προτεινόμενα

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Γ.Ν. Ηλείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με στόχο την μεταφορά εμπειρίας και την ανάπτυξη συνεργειών

Την Τρίτη το πρωί αντιπροσωπεία του ΓΝ Ηλείας – ΝΜ Πύργου επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας Κων/νος Διαμαντόπουλος, η Προστ. Υπ/νσης Διοικητικής Οικονομικής Υπηρεσίας  Μάλλιου Μαρία και ο Προιστ. Υπ/νσης Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχάλης Κωστόπουλος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε συνάντηση εργασίας τόσο με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γεώργιο  Μπέζο όσο και με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και του τμήματος  Προμηθειών.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η μεταφορά εμπειρίας και η ανάπτυξη συνεργειών σε δύο κυρίως ενότητες.

  • Η πρώτη αφορά παρεμβάσεις μείωσης του ενεργειακού κόστους  και
  • Η  δεύτερη την αυτοπαραγωγή οξυγόνου για ιατρική χρήση

Και στις  δύο αυτές ενότητες το Νοσοκομείο Καλαμάτας πρωτοπορεί δείχνοντας το δρόμο και στις υπόλοιπες Νοσηλευτικές μονάδες.

«Το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει αναπτύξει σημαντικές δράσεις στο πεδίο της μείωσης του ενεργειακού κόστους και της εξοικονόμησης σημαντικών οικονομικών πόρων με την αυτοπαραγωγή οξυγόνου για ιατρική χρήση. Η παρουσία μας στην Καλαμάτα έλυσε αρκετές από τις απορίες μας σχετικά με τις συγκεκριμένες ενότητες.

Εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή αυτού του ταξιδιού. Τον περασμένο Ιούλιο αποκτήσαμε το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης και τη διαχειριστική ικανότητα για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Η εμπειρία της Καλαμάτας είναι πολύτιμη για εμάς. Το συγκεκριμένο Νοσοκομείο αποτελεί ένα πετυχημένο παράδειγμα για το πώς ένα περιφερειακό Νοσοκομείο μπορεί να μεταμορφωθεί όταν υπάρχει όραμα, σχέδιο και στήριξη από την τοπική κοινωνία” δήλωσε με την επιστροφή του ο κ. Διαμαντόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα