Επίσκεψη Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο Υπουργείο Υγείας για το Κ.Υ. Βάρδας

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, επισκέφθηκε χθες το πρωί το Υπουργείο Υγείας και συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό,  για το θέμα υποβάθμισης του Κέντρου Υγείας Βάρδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ξανθός διαβεβαίωσε τον κ. Μοράντ, ότι το Κέντρο Υγείας Βάρδας, δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί , παρά τα σενάρια που θέλουν το Κ.Υ. να υποβαθμίζεται και μάλιστα ενημέρωσε τον κ. Μοράντ ότι τον Αύγουστο, επίκειται να συζητηθεί στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου για την λειτουργία των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας και θα αφορά τα Κέντρα Υγείας  να ρυθμιστεί το ωράριο λειτουργίας των γιατρών και των εφημεριών και τον διαβεβαίωσε ότι η λειτουργία θα είναι επί 24ωρου βάσεως.

Τέλος, ο κ. Μοράντ έθεσε στον Υπουργό και το θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και έλαβε την απάντηση ότι το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν θα κλείσει αλλά θα ενισχυθεί με προσωπικό και παράλληλα καταβάλλονται προσπάθειες για να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα, ενώ στην επίσκεψη συμμετείχε και ο Βουλευτής Ηλείας κ. Μάκης Μπαλαούρας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα