ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο Χάβαρι. Στο πλευρό του ο Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος

  • 201
    Shares

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στο Χάβαρι. Στο πλευρό του ο Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος.

Πολύ τακτικές οι περιοδείες του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα από άκρη σε άκρη στην Ηλεία συνοδευόμενος πάντα από τα στελέχη της παράταξής του.

Την Κυριακή το απόγευμα ο κ. Κατσιφάρας επισκέφθηκε τα χωριά της Πηνείας του Δήμου Ήλιδας όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες με τους οποίους συνομίλησε, αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις πάνω στις ανάγκες του κάθε χωριού .

Η  επιτυχημένη περιοδεία κατέληξε στο Χάβαρι, στο χωριό του 28χρονου υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου , Ορφέα Παπαζαφειροπουλου, γιού του Προέδρου της τοπικής κοινότητας, κ. Σπύρου Παπαζαφειροπουλου.

Ο Περιφερειάρχης έχοντας δίπλα του τον Ορφέα και φυσικά συνοδευόμενος και από άλλα στελέχη του συνδυασμού επισκέφθηκαν όλα τα καφενεία και συζήτησαν με τους πολίτες ενώ τέλος δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν  κεντρική ταβέρνα του χωριού όπου την ώρα εκείνη βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Χαβαρίου για την γιορτή της μητέρας, να ευχηθούν χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες και να ζητήσουν την στήριξή τους στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ένθερμο και πολύ φιλικό απέναντι στον Περιφερειάρχη που έδειξε πως τιμά το Χάβαρι με το να συμπεριλάβει ένα νέο κι αγαπητό παιδί από το χωριό στο ψηφοδέλτιό του που αν εκλεγεί θα το εκπροσωπεί επάξια στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Νέα, άφθαρτα πρόσωπα με θέληση και όρεξη για προσφορά  είναι άλλωστε το στοίχημα για την επόμενη μέρα στην πολιτική. Κι ο Περιφερειάρχης φαίνεται πως πιστεύει πολύ σε αυτό..


  • 201
    Shares