Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
22.2 C
Pýrgos

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μπορσίου κ. Παναγόπουλος Χ.

spot_img

Τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Ιωάννη επισκέφτηκε στο γραφείο του το πρωί (29/04), ο Πρόεδρος του Μπορσίου κ. Παναγόπουλος Χ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη κοινότητα του Μπορσίου. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τα προβλήματα στην υδροδότηση του Μπορσίου που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες, για την βελτίωση της αγροτικής οδοποϊίας, καθώς και για δρόμο που οδηγεί στο φράγμα Καραμανλή.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο πως ήδη πραγματοποιούνται και ολοκληρώνονται τα έργα για την αποκατάσταση των ζημιών στον αγωγό υδροδότησης. Επίσης εντός του Μαΐου θα ξεκινήσουν χαλικοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων στο Μπόρσι, αφού έχουν υπογραφεί ήδη οι συμβάσεις.

Για το δρόμο του φράγματος υπάρχει επαφή με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού τάπητα. Συζητήθηκε επίσης το θέμα του Περιφερεικού Ιατρείου Μπορσίου, σχετικά με την προγενέστερη παραχώρησή του στη ΔΕΠΑΝΟΜ, καθώς και το θέμα του ευπρεπισμού, και στελέχωσης του Δημοτικού σχολείου του Μπορσίου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την επίσκεψή του, και τον διαβεβαίωσε πως θα επιληφθεί για την αντιμετώπιση, και επίλυση των προβλημάτων που βιώνουν, οι κάτοικοι του Μπορσίου για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα