ΗΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δημαρχείο Πηνειού

  • 7
    Shares

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Επαναλειτουργεί το Περιφερειακό Αγροτικό Κτηνιατρείο Γαστούνης

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δημαρχείο

Με την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας του Περιφερειακού Αγροτικού Κτηνιατρείου Γαστούνης, εγκαινίασαν την συνεργασία τους ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος και ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο του Δήμου Πηνειού στη Γαστούνη.

Η επαναλειτουργία του Περιφερειακού Αγροτικού Κτηνιατρείου έγινε ύστερα από αίτημα του δημάρχου Πηνειού.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε άριστο κλίμα και αντηλλάγησαν χρήσιμες απόψεις για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα στο Δήμο Πηνειού.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, δήλωσε:

«Σήμερα συζητήσαμε με τον δήμαρχο την επαναλειτουργία έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια, του Περιφερειακού Αγροτικού Κτηνιατρείου  με έδρα την Γαστούνη. Μετά από αίτημα του δημάρχου, βρέθηκε το απαραίτητο προσωπικό που θα εγκατασταθεί τις επόμενες μέρες στη Γαστούνη, προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα ο κόσμος του δήμου Πηνειού και της ευρύτερης περιοχής χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται στην έδρα  στον Πύργο ή σε άλλα Περιφερειακά Γραφεία,

Επίσης η επαναλειτουργία του Περιφερειακού Αγροτικού Κτηνιατρείου θα συμβάλλει στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας στην αγροτική παραγωγή του τόπου. Γιατί ο δήμος Πηνειού είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό του μια περιοχή με αγροτικό προφίλ που χρειάζεται στήριξη σε μια σειρά θεμάτων όπως το αρδευτικό και όχι μόνο.

Εύχομαι μαζί με το δήμαρχο το επόμενο διάστημα να αναδείξουμε πολλά ζητήματα που συνδέονται και με την πρόσφατη πανδημία, Ορίζουμε, λοιπόν,  ένα ραντεβού το επόμενο δεκαήμερο- δεκαπενθήμερο, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και να σχεδιάσουμε τις λύσεις τους».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, έναν νέο άνθρωπο με γνήσιο και έντονο ενδιαφέρον για τους αγρότες, για τους Ηλείους και βέβαια για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η σχέση του δήμου Πηνειού με την Περιφέρεια και βεβαίως και με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη είναι  σχέση ειλικρινής, όπως και οι μεταξύ μας συνεννοήσεις.

Σήμερα με τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βασιλόπουλο εγκαινιάζουμε μια καινούργια συνεργασία και είμαι  βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τα προσδοκώμενα, ακριβώς γιατί με τη συνεργασία και με την καθαρή αντίληψη για τα ζητήματα των αγροτών μας που είναι η  δύναμη του δήμου Πηνειού, που βρίσκεται στην καρδιά του Ηλειακού Κάμπου, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μαζί πολλά προβλήματα που έχουμε ήδη διαπιστώσει ή θα προκύψουν στο μέλλον».


  • 7
    Shares