Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Επίσκεψη του Χρήστου Σούλη στα Υπουργεία Υγείας & Παιδείας για θέματα που αφορούν και την Ηλεία

spot_img

Επίσκεψη στα Υπουργεία της Υγείας και της Παιδείας πραγματοποίησε ο Χρήστος Σούλης αυτές τις μέρες.

Στα θέματα της ατζέντας που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων υπήρχε και η Ηλεία.

Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη χρονικά επίσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, ο κ. Σούλης συναντήθηκε με την Υφυπουργό Υγείας κυρία Ζωή Ράπτη και η συζήτηση εξελίχθηκε γύρω από τα θέματα της ψυχικής υγείας και πως μπορεί να αντιμετωπιστούν και να καλύφθούν τα κενά της Ηλείας.

Η κυρία Ράπτη τόνισε ότι θα επιληφθεί του θέματος και θα υπάρξει εμπεριστατωμένη μελέτη για δημιουργία και ενίσχυση μονάδων ψυχικής υγείας.

Βασικός σκοπός είναι η αναβάθμιση του τομέα της υγείας στην περιοχή που τόσο πολύ έχει ανάγκη!

Στην δεύτερη χρονικά συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, συζητήθηκε το θέμα που αφορά την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας για την δημιουργία των πρότυπων επαγγελματικών λυκείων.

Συγκεκριμένα ο Κος Σούλης κατέθεσε φάκελο στην Υπουργό, που αναλύει και αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Αμαλιάδας, το οποίο πληροί  βασικές προδιαγραφές για να μπει σε αυτόν τον νέο καινοτόμο χάρτη που θα αναβαθμίσει και θα δώσει νέα πνοή και κατεύθυνση στην λειτουργία των ΕΠΑΛ.

Ο Χρήστος Σούλης είναι Οικονομολόγος, στέλεχος πολυεθνικής και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Β3 στην περιφέρεια του Βορείου Τομέα της Αθήνας.

Κατάγεται από την Ηλεία και συγκεκριμένα από την Αμαλιάδα.

Επίσκεψη του Χρήστου Σούλη στα Υπουργεία Υγείας & Παιδείας για θέματα που αφορούν και την Ηλεία

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα