Σάββατο, 7 Μαΐου, 2022
21.2 C
Pýrgos

Επίσκεψη Τσίπρα με… έντονο «άρωμα» εκλογών! (βίντεο)

spot_img

Έντονο «άρωμα»… εκλογών είχε η σημερινή περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία. Ο Αλέξης Τσίπρας και μίλησε αυτή τη φορά στους κατοίκους της Ηλείας αλλά πιο πολύ τους άκουσε, αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους και δεσμεύτηκε για σωστές, άμεσες και ρεαλιστικές λύσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Ηλείας, ενώ το σύνθημα «Αλέξη σώσε μας» δεν έλειψε ούτε από την επίσκεψή του στην πόλη του Πύργου, ούτε από τα Σαβάλια, όπου εκεί πραγματοποίησε συνάντησε με τους εκπροσώπους του αγροτικού, του κτηνοτροφικού κόσμου και των παραγωγικών φορέων του νομού.

Η περιοδεία του κ. Τσίπρα ξεκίνησε από τον Πύργο, όπου περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, συνομίλησε με κόσμο και καταστηματάρχες, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε με τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στα Σαβάλια, όπου είχε ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, παρουσία και του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρου Αραχωβίτη.

«Εάν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο, σε 6 μήνες και πολύ λέω, η περιφέρεια θα έχει ερημώσει» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στα Σαβάλια ο κ. Τσίπρας, ο οποίος χρειάστηκε να ανέβει στην καρέκλα που καθόταν για να τον δει όλος ο κόσμος.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν στο νομό. Στην εκτίναξη του καλλιεργητικού κόστος και των ζωοτροφών, στον κίνδυνο να μείνουν οι καλλιέργειες «στεγνές» από την διακοπή της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια.

Ειδικά στο θέμα της ενέργειας και στα γαλάζια «golden boys» ο κ. Τσίπρας έκανε ιδιαίτερα αναφορά, τονίζοντας ότι με μερικές απλές και στοχευμένες κινήσεις θα μπορούσαν να «ρίξουν» τα τιμολόγια στο μισό από αυτά που έχουν σταλθεί ήδη στον κόσμο.

«Δυστυχώς όμως, η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι λίγα σε μερικούς και πολλά σε ελάχιστους» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο «ilia.news»:

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα