«Επί ποδός» για τη μεταφορά του Γυμνασίου Σιμόπουλου στην Εφύρα

spot_img

Προτεινόμενα

Σε αναμονή βρίσκονται  οι κάτοικοι και φορείς στην Εφύρας, για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της μεταφοράς της έδρας του Γυμνασίου Σιμόπουλου, στην  τοπική κοινότητα του δήμου Ήλιδας.

Το Γυμνάσιο που φέρει την επωνυμία Γυμνάσιο Πηνείας θα στεγαστεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις του δημοτικού στην Εφύρα, ενώ ήδη έχει από την Τ.Κ. έχει γίνει η μεταφορά του δημοτικού στο χώρο στέγασης του νηπιαγωγείου.

Το ζήτημα της μεταφοράς του Γυμνασίου Σιμόπουλου στην Εφύρα, αποτέλεσε αντικείμενο της συνέλευσης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο διαμέρισμα του δήμου Ήλιδας.

Στη διάρκεια της συνέλευσης ζητήθηκε η συνδρομή του δήμου, προκειμένου να γίνουν εργασίες καθαρισμού στον εξωτερικό χώρο του σχολείου και συγχρόνως να μεταφερθούν τα διάφορα υλικά  που βρίσκονται στις λυόμενες αίθουσες, όπου εδώ και αρκετά χρόνια στεγαζόταν το Γυμνάσιο στο Σιμόπουλο.

Σημειωτέον  ότι απόφαση για την στέγαση του Γυμνασίου Σιμόπουλου στην Εφύρα, έχει υπογραφεί από τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου από τις 15 Δεκεμβρίου 2017.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα