Επί τάπητος τα ζητήματα των επαγγελματιών ιδιοκτητών Ταξί

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

 

Ηλείων Επιμελητήριο

Τα ζητήματα τα οποία απασχολούν τους αυτοκινητιστές- οδηγούς Ταξί συζήτησαν κατά την διάρκεια την συνάντησης τους ο Κώστας Λάμπρος με τον υποψήφιο του συνδιασμού «Ηλείων Επιμελητήριο» Δημήτρη Μιαούλη. Ο Δημήτρης Μιαούλης είναι πρόεδρος του συνεταιρισμού Ταξί και πρόεδρος της Συνεταιριστικής Εταιρίας Εμπορίας Καυσίμων «ΤΑΧΙ OIL»

Στην συζήτηση τέθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις αναγκαίες αναπτυξιακές παρεμβάσεις από πλευράς του Επιμελητηρίου, το κυκλοφοριακό στο λιμάνι Κατακόλου αλλά και ζητήματα ευρύτερου επαγγελματικού ενδιαφέροντος για τους επαγγελματίες του Νομού.

Η σύγκληση απόψεων  που παρατηρήθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης των δυο ανδρών ήταν απόλυτη, όπως και οι προτάσεις τους για τον ρόλο του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ στην νέα εποχή που θα αρχίσει μετά τις εκλογές της 16/17 Δεκεμβρίου.

Ο κος Μιαούλης μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Συμμετέχω ως υποψήφιος στην παράταξη «Ηλείων Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Κώστα Λάμπρο, διότι θεωρώ ότι η σημερινή Διοίκηση πρέπει να αλλάξει, αφού επι 6χρόνια αγνόησε τις φωνές, τα προβλήματα και τις προτάσεις των Επαγγελματιών του Νομού, αρκούμενη σε κινήσεις και πρωτοβουλίες που άγγιζαν μόνο τον στενό της κύκλο. Η παράταξη «Ηλείων Επιμελητήριο» από την σύνθεση της και μόνο, εγγυάται την ευρύτερη συμμετοχή των Επαγγελματιών του Νομού στις πρωτοβουλίες της νέας Διοίκησης».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα