ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαγγελματίας στον Αστέρα Τρίπολης ο Πυργιώτης Αλέξης Νικολακόπουλος


 

Ένα ακόμα παιδί από τα φυτώρια του Αίολου Πύργου, ο Αλέξης Νικολακόπουλος, έρχεται η ώρα να ξεκινήσει επαγγελματική καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, μέλος της ομάδας Νέων του Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αρκάδες. Ο Νικολακόπουλος από μικρή ηλικία έφυγε από τον Πύργο και εντάχθηκε στην U-17 του Αστέρα.

Η ανακοίνωση:

«Με περηφάνια και χαρά η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή των πρώτων επαγγελματικών συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Παναγιώτη Τζίμα και Αλέξη Νικολακόπουλου!

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές μας προέρχονται από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ, γεγονός το οποίο έρχεται να πιστοποιήσει για ακόμη μία φορά το ταλέντο και το βάθος που υπάρχει πλέον σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.  

Οι Παναγιώτης Τζίμας και Αλέξης Νικολακόπουλος υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΑΣΤΕΡΑ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τζίμας ήρθε στην Τρίπολη σε ηλικία 15 ετών από την Πρέβεζα. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο Άρης Πρέβεζας, ενώ στα τμήματα υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ φόρεσε τη φανέλα της Κ15, της Κ17 και της Κ20.

Ο Νικολακόπουλος κατάγεται από τον Πύργο και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία “Αίολος Πύργου».

 

«Περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα»

Ο Αλέξης Νικολακόπουλος, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε σε δηλώσεις του: «“Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσω να πετύχω το καλύτερο για μένα και το σύλλογο».

 

ΑΛΕΞΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 17/11/1999

ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ: 81

ΘΕΣΗΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ