Επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ανθόπυργο

spot_img

Προτεινόμενα

Η επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής αγωγής στην περιοχή του Ανθοπύργου ήταν το αντικείμενο της συνέντευξης τύπου που παρέδωσε ο δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής πλαισιωμένος από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠ κ. Παναγιώτη Μουσταφέρη, τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Άγγελος Τσίκα, τον άμισθο σύμβουλο του Δημάρχου κ. Σωκράτη Μάσσια και τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου κ. Κωνσταντίνο Σκαρτσιάρη.

«Αυτό το έργο ήταν μέγα επίτευγμα για την εποχή που έγινε, σε συνεργασία πάντα με το υπουργείο Συγκοινωνιών» είπε ο δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής, αναφερόμενος παράλληλα στην «παρακμή» που γνώρισε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής μετά το 2006, όπου και έπαψε να λειτουργεί.

Ο κ. Λιατσής ευχαρίστησε τους κατοίκους του Ανθοπύργου για την πρωτοβουλία να το επαναλειτουργήσουν και όσους συμβάλλουν στην επίτευξη του σκοπού αυτού, ενώ τόνισε χρακτηριστικά: «Είναι συγκινητικό ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν συνειδητοποιήσει  πόσο σημαντικό είναι τα μικρά παιδιά μέσω προσομοίωσης στο πάρκο να εκπαιδεύονται και να γίνονται φορείς μετάδοσης των γνώσεων τους και στους μεγαλύτερους».

«Στόχος μας είναι 13 χρόνια μετά να το παραδώσουμε και πάλι στη μαθητιώσα νεολαία για μάθηση και παιδεία» είπε με τη σειρά του  ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ κ. Παναγιώτης Μουσταφέρης, ενώ ο κ. Σωκράτης Μάσσιας ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την τιμή, όπως ο ίδιος είπε, να γίνει ειδικός σύμβουλός του, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα