ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαναλειτουργεί το Υποθηκοφυλακείο Λεχαινών


Ευχαριστήρια δήλωση Μ. Μπαλαούρα

Φτάσαμε στο τέλος μιας μακριάς, δύσκολης και επίπονης διαδρομής, για το Υποθηκοφυλακείο Μυρτουντίων. Με την εμμισθοποίηση των Υποθηκοφυλακείων: Πύργου- Αμαλιάδας -Βάρδας -Λεχαινών, αντικαταστάθηκε το απαρχαιωμένο καθεστώς αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης, από σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες με διαφάνεια και δημόσιο έλεγχο, διασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση στο Κτηματολόγιο.  Διασφαλίσθηκε η θέση των εργαζομένων αποκαθιστώντας τη αξιοπρέπεια τους και πλέον, εγγυάται η εύρυθμη λειτουργία των συναλλαγών ,στοχεύοντας πρώτιστα στο δημόσιο συμφέρον.

Σημειώνω ότι οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις ξεπεράστηκαν χάρις στην δυναμικότητα(τρέχοντας σε εισαγγελείς και δημόσιες υπηρεσίες), στην αλληλεγγύη,  συναδελφικότητα και εργατικότητα (από καθαριότητα μέχρι επιμέλεια και κύρωση εγγράφων), που επέδειξαν οι εργαζόμενες στα Υποθηκοφυλακεία Πύργου και Αμαλιάδας, που επί μια βδομάδα συντόνισαν και επιμελήθηκαν τη μετακίνηση του, με τη βοήθεια του Δήμαρχου Ν. Μοράντ και των υπηρεσιών του Δήμου, σε ασφαλή και λειτουργικό χώρο. Ταυτόχρονα, ενεργοποίησαν αλληλέγγυους πολίτες, δίνοντας μηνύματα συλλογικής δράσης.

Δε μπορώ παρά να ευχαριστήσω δημοσίως τις γυναίκες αυτές που μας διδάσκουν ότι στη δύσκολη εποχή μας, μας κάνουν ακόμα περισσότερο σίγουρους ότι η κοινωνία έχει άπειρες δυνατότητες να προχωρήσει συλλογικά μπροστά, ανατρέποντας ωχαδερφισμούς και ατομισμούς.