ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ

Επείγουσα προκαταρτική εξέταση για την 27χρονη Δώρα διέταξε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ

  • 6
    Shares

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό, η οποία λίγες ώρες μετά την γέννηση του παιδιού της μπήκε στην ΜΕΘ εγκεφαλικά νεκρή, διέταξε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

 

Απαντήσεις ζητά η Νομική Σύμβουλος της οικογένειας

 

Την ίδια στιγμή, η  ποινικολόγος Ιωάννα Παναγοπούλου, νομικός σύμβουλος της οικογένειας της 27χρονης Δώρας, μιλώντας στην εκπομπή «ΕΡΤικά… Εριστικά» της ΕΡΤ ζήτησε να δοθούν απαντήσεις στην οικογένεια, κάτι που μέχρι στιγμή δεν έχει γίνει ακόμα.

«Η οικογένεια έχει πολλά ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Δώρας και μέχρι στιγμής το νοσοκομείο δεν έχει δώσει κάποια επίσημη εκδοχή.  Αυτό το κορίτσι βρίσκεται διασωληνωμένο περισσότερες από 10 μέρες. Όφειλαν στην οικογένεια έστω να έχουν δώσει μία συγκεκριμένη απάντηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Παναγοπούλου.

 

Παρέμβαση Αυγερινοπούλου στο Υπουργείο Υγείας

 

Άμεσα επικοινώνησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με το Γραφείο του Υπουργού Υγείας, κ. Κικίλια, και του Υφυπουργού, κ. Κοντοζαμάνη, μόλις πληροφορήθηκε για τη μάχη που δίνει για τη ζωή της η 27χρονη Δώρα από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας, η οποία λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού μπήκε στην εντατική, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

Η κα Βουλευτής, αφού έλαβε πλήρη γνώση για την κατάσταση της υγείας της Δώρας, κατά την τηλεφωνική της επικοινωνία με την κα Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρο της οικογένειας, ενημέρωσε λεπτομερώς το Υπουργείο Υγείας και επισήμανε ότι η Διοίκηση του νοσοκομείου δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις για το  περιστατικό με αποτέλεσμα η οικογένειά της εδώ και δέκα μέρες να ζει μέσα στην αγωνία.


  • 6
    Shares