ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επειός: Μεθαύριο το δωρεάν καμπ Πόλο για παιδιά-Συνάντηση Σάκκου-Χριστοδουλόπουλου


Όλα έτοιμα είναι στον Επειό για το Waterpolo Camp που θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στις 13:00 στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας, για παιδιά από 6 έως 14 ετών. Το καμπ απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια της ευρύτερης περιοχής μας και θα πραγματοποιηθεί δωρεάν  από τους έμπειρους εκπαιδευτές-προπονητές μας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αμαλιαδας. Στον Επειό, περιμένουν μαζική συμμετοχή από τα παιδιά, προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα που έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη, το Πόλο.

(Πληροφορίες για την συμμετοχή σας – προεγγραφές:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας από 15:00 έως 21:00.
Επίσης στα τηλέφωνα: ΚΙΝ: Vod:6944 595 345 & W. Up. 6987 946 600
E-mail: epeios@hotmail.com).

Στο συγκεκριμένο καμπ, θα διδάξουν οι έμπειροι προπονητές των Ακαδημιών του συλλόγου.

Πρωταθλητής ο Γιάννης Θωμάκος

Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας πανηγύρισε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Θωμάκος, προπονητής του Επειού, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα της Πυροσβεστικής. Υπενθυμίζουμε ότι στην εν λόγω διοργάνωση αγωνίστηκε και ο προπονητής των Ακαδημιών της ομάδας μας Θοδωρής Νικολόπουλος, με την ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Συνάντηση Σάκκου με Χριστοδουλόπουλο

Στο μεταξύ, είχαμε προχθές επίσκεψη του δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου,  στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα τμήματα  του Επειού εν ώρα προπόνησης, ενώ είχε και συζήτηση με τον πρόεδρο του Επειού κ. Θεόδωρο Σάκκο. Οι δυο τους, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχοντα θέματα του κολυμβητηρίου, αλλά και την επικείμενη διοργάνωση  της 2ης Θερινής Ημερίδας Ορίων και τους Θερινούς Αγώνες για παιδιά 9 έως 12 ετών.