ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Επειός Ήλιδας: “Σύμμαχος” στον αγώνα του, το Aldemar Resorts Olympian Village


Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων μπαίνουν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Επειού Ήλιδας. Στην προσπάθειά τους αυτή, βρήκαν έναν «σύμμαχο», ο οποίος είναι το Aldemar Resorts Olympian Village, το οποίο και παραχώρησε την πισίνα των εγκαταστάσεών του, ώστε να μην χρειάζεται καθημερινά οι αθλητές να μεταβαίνουν στην Πάτρα.

Η παραχώρηση αυτή, αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση από το Aldemar Resorts Olympian Village, η οποία στηρίζει πάρα πολύ τις προσπάθειες των αθλητών του Επειού, οι οποίοι προετοιμάζονται για αγώνες, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό της Ηλείας και βοηθάει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, στην οποία το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας παραμένει κλειστό.

Το Δ.Σ. του Επειού ‘Ήλιδας, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του Aldemar Resorts Olympian Village, την κ. Μαρία Μαστρονικόλα,

υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Aldemar Resorts Olympian Village, καθώς και τον κ. Παύλο Ντακούρη, διευθυντή του συγκροτήματος.

Τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων, αλλά και προάγουν τον αθλητισμό και το ολυμπιακό ιδανικό στην περιοχή της Ηλείας, κατά τον καλύτερο τρόπο”.