ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επειός-Φοίβος 6-14: Επεισοδιακή ήττα με εχθρική διαιτησία…


Την ήττα που τον αφήνει πίσω στην υπόθεση της ανόδου γνώρισε ο Επειός πριν από λίγο στη Νίκαια απέναντι στον Φοίβο Συκεών. ‘Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με την ομάδα της Ηλείας να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις της διαιτησίας.

Ο Επειός πλήρωσε την άδικη αποβολή του Κώστα Αντίοχου (φώτο) από το παιχνίδι, για διαμαρτυρία, τον οποίο και αντικατέστησε ο προπονητής του. Η αποβολή αυτή, αποσυγχρόνισε την ομάδα, η οποία εκνευρίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τη συγκέντρωσή της. Κάποια απρόσμενα σφυρίγματα υπέρ των Θεσσαλονικέων, έφεραν ακόμα περισσότερα νεύρα. Φανερό στην όλη εξέλιξη το γεγονός ότι ο Επειός, ο οποίος στα πρώτα δυο ματς έβρισκε τον ρυθμό του στο δεύτερο μέρος, στο παιχνίδι αυτό συνέβη το αντίθετο. Απών ήταν ο Θωμάκος ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ απών ήταν και ο Λέντζος, ο βασικός τερματοφύλακας. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος, ο Επειός να χάσει με εφτά γκολ διαφορά, χωρίς μάλιστα να σημειώσει κανένα.

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 2-2, 0-4, 0-3

Επειός: Νάσιος, Κουρουπάκης, Φύκουρας 2, Σπυρόπουλος, Γριντέλας, Καθρέπτας, Βλάχος 2, Μουντράκης, Βουλουξής 1, Αντίοχος 1, Α. Σάκκος, Θ. Σάκκος

Φοίβος: Ψωμιάδης, Βουρνάζης, Κανδίας 1, Κιοτής, Πετανίδης, Φωτίου 2, Λημνιός 1, Κ. Μαραγκός, Γ. Μαραγκός, Ταμβακόπουλος 7, Μέμος 1, Μπόλκας 1, Καρυπίδης, Τράκας, Χρυσοσπάθης 1.