ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Επιβεβαιώθηκε το κρούσμα Covid-19 σε εργαζόμενη της Cosmote στην Αμαλιάδα – Η Cosmote επικοινώνησε με το Ilia.news

  • 170
    Shares

Σε συναγερμό βρίσκεται το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας μετά την επιβεβαίωση του θετικού κρούσματος Covid-19 σε εργαζόμενη του υποκαταστήματος της Cosmote, αλλά και στην διασπορά του σε πρόσωπα του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, θετική στον Covid-19 βγήκε 35χρονη εργαζόμενη του υποκαταστήματος της Cosmote στην Αμαλιάδα, η οποία υποβλήθηκε σε τεστ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Στα πλαίσια της ιχνηλάτησης των επαφών της, θετικοί στο τεστ του κορωνοϊού βγήκαν και οι δύο γονείς της, ενώ σήμερα, υπεβλήθη σε τεστ ένα ακόμα πρόσωπο του στενού οικογενειακού της κύκλου.

Επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία δεν έχει βγει ακόμα, πέρα από την ειδοποίηση στην πόρτα του κτιρίου που αναφέρει ότι «Το κατάστημα θα μείνει κλειστό λόγω απολύμανσης», ενώ έντονη ανησυχία αλλά και εκνευρισμό προκαλεί το γεγονός ότι… εργαζόμενοι της επιχείρησης συνεχίζουν κανονικά τις κοινωνικές επαφές τους, χωρίς καν να φοράνε μάσκα!

 

Η Cosmote επικοινώνησε με το Ilia.news

 

Μας ενημέρωσε ότι πράγματι υπήρξε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στο εν λόγω κατάστημα.

Ακολουθώντας τις πολιτικές υγείας και ασφάλειας της εταιρείας, αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η πολιτεία, το κατάστημα έκλεισε προσωρινά και πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Το κατάστημα θα ανοίξει σύντομα, πάντα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.  Για τις ημέρες που θα μείνει κλειστό, οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετούνται στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που βρίσκεται επί της οδού Ερμού, λίγα μέτρα πιο κάτω.

 

Κλειστό για απολύμανση το υποκατάστημα της COSMOTE στην Αμαλιάδα


  • 170
    Shares