Επιλέγει στην κάλπη ανθρώπους με παρουσία στην κοινωνία και βασικό κριτήριο το ήθος !

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Χρήστος Ξουρής με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ήλιδας κ.Φουντά

Μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας το συμπέρασμα είναι ότι ο κόσμος, όταν έχει αυτή τη δυνατότητα, αναζητά και επιλέγει στην κάλπη ανθρώπους με παρουσία στην κοινωνία και βασικό κριτήριο το ήθος, την αξιοπρέπεια και την επιθυμία για ανανέωση όχι μόνο σε ηλικία αλλά κυρίως σε όρεξη για προσφορά. Μάλιστα αυτό φαίνεται και μετά τα αποτελέσματα αυτών που εκλέχτηκαν να εκπροσωπήσουν το νομό Ηλείας ως σύνεδροι στη ΝΔ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο δικηγόρος Αμαλιάδος Ξουρής Χρήστος, ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς στην επιλογή μελών για τη ΔΗΜΤΟ Ήλιδας αλλά και δεύτερος (πρώτος μεταξύ των ανδρών υποψηφίων) στο Νομό στην επιλογή των συνέδρων.

Όπως μας είπαν δεν αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς αφού, παρά το νεαρό της ηλικίας του όντας ήδη πατέρας τεσσάρων τέκνων, χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και στην Αμαλιάδα που κυρίως δραστηριοποιείται αλλά και ευρύτερα, και ως δικηγόρος αλλά και ως πρόσωπο με ακέραιη συμπεριφορά και συνεπή δράση όπου μετέχει. Τελικά όταν η δυνατότητα υπάρχει ο κόσμος αναζητά και επιλέγει να εκπροσωπείται σωστά…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα