ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστολή δέκα ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Ζαχάρως

  • 67
    Shares

Δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ζαχάρως, έβγαλαν δημόσια επιστολή, με την οποία υποστηρίζουν ότι οι συμφωνίες που έγιναν το καλοκαίρι, είχαν τον όρο ότι με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα μείνουν ελεύθεροι.

 

Την επιστολή, υπογράφουν οι Ντίνος Κύτταρης, Γιάννης Καπετανάκης, Σάκης Τζανέτος, Φώτης Παναγόπουλος, Φλοριάν Σκοζάι, Μάριος Τσίτσος, Γιώργος Καλαντζής, Τάκης Πλατής, Κώστας Κατελούζος και Διονύσης Κακολύρης.

«Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις, εμείς οι δέκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ζαχάρως, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Ζαχάρως, αλλά και τα μέλη του συλλόγου, ότι η συμφωνία μας με τον Πρόεδρο Γιώργο Μπάδα, είχε τον όρο ότι με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα μείνουμε ελεύθεροι. Επειδή είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που είχαμε, αλλά και τη συνέπεια της διοίκησης απέναντί μας, οφείλουμε προκειμένου να μην υπάρξουν παρερμηνείες, να επιβεβαιώσουμε τα λεγόμενα του κ. Μπάδα και να αναμένουμε την τήρηση των συμφωνηθέντων».

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 67
    Shares